Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
domel
tag
Helló! Kezembe akadt egy Android 10-es telefon, (eddig jól megvoltam az Android 9-el) és nem tudok menteni a saját mappán kívülre. Olvasgatok a neten, hogy már nem is lehet a jövőben, meg hogy mentsek a publikus Dokumentumok mappába valamilyen almappába, de nekem az sem működik:
File dir_ = new File(Environment.getExternalStoragePublicDirectory(DIRECTORY_DOCUMENTS).getPath()
+ "/foldername/");
if (!dir_.exists()) {
boolean a= dir_.mkdir();
Toast.makeText(getApplicationContext(), "not exist & "+a, Toast.LENGTH_SHORT).show();
}
még a mappa sem jön létre.
Ismeri valaki az új szabályokat? Mi értelme ennek a folyamatos szigorításnak?
-----------------------------------
Megint Android 10, jön egy sms, a beregisztrált osztály meghívódik, aztán azIntent i = new Intent(context, MainActivity.class);
i.addFlags(Intent.FLAG_ACTIVITY_NEW_TASK);
i.putExtras(intent.getExtras());
context.startActivity(i);
Activity nem hívódik meg. Megint keresgélés, kell neki<uses-permission android:name="android.permission.SYSTEM_ALERT_WINDOW"/>
és meg kell kérni a user-t, hogy állítsa be az applikációnak, hogy működhessen más applikációk felett, mert azt programból nem lehet beállítani. Mi van??? Van egy applikáció, amit meg kell védenem saját magamtól?
------------------------------------
A fent említett Android 10.es telefon a rokonomé, be akartam neki állítani egy saját csengőhangot (mp3), de nincs rá mód. Felmásoltam egy mappába az mp3-at, de nem látja a telefon, se a zenék, van ott egy Ringtones mappa, abba másoltam de ott se látja. Android Stúdióban létrehoztam egy virtuális telefont Android 10-el, és ott is minden ugyanúgy van, vagyis nem működik.
-------------------------------------
hatodik éve nyomom androidban, és ott tartok mint az elején, lesek ki a fejemből mint egy hülye, és nem értem az egészet. Mióta android van, minden újabb verzióval csak korlátozás-korlátozás-korlátozás-korlátozás-korlátozás-korlátozás-korlátozás-korlátozás....Valaki tud valamelyik témában segíteni?
Köcce! -domel
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi