- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A jövőben egy új foglalat több CPU-generációt is kiszolgál majd az Intelnél
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Én itt élek Pesten évek óta, de nem itt nőttem fel, így ez a funkció lesz, igazából pont erre építem az alap szerkezetet. Jó lenne, valami irányzék is, hogy pontosan helyileg oda tudjon menni a user a megállóba, de az később, a kiadott adatbázis amúgy sem a legpontosabb eddigi tapasztalat szerint, de majd.. ez még új dolog

A kérdésem erre a részre vonatkozott:
Ezen a ponton átalakítottuk a belső TimeConsumingTask osztályt static típusúvá, vagyis egyetlen timeConsumingTask létezhet. Hogyan tudnánk ezt megőrizni, miközben az UI-szálon futó alkalmazásunk újraindul? Az Alkalmazkodjunk az új környezethez! Felületi változások c. cikkben már beszéltünk az onRetainNonConfigurationInstance() metódusról, mellyel egy értéket meg tudunk őrizni a program újraindulása alatt. ((Megjegyzendő, hogy ezt a módszert a Honeycomb rendszertől kezdve érvénytelenítették. Az új módszer azonban a Fragment-ek beható ismeretét igényli, ezzel később (ha a gépünket Jelly Bean-re frissítettük) részletesen foglalkozunk.))Én is a frissítés gombra gondoltam megoldásnak, csak nem tudom érteni fogja e a user magától, hogy ha nincs indulási időpont, akkor neki a frissítés gombot kell nyomkodnia, de kitalálom.
Galaxy S2-n meg mini-n tesztelek, még én sem foglalkoztam a tablet méretekkel..
És még valami: Én külön fájlba vettem az Async osztályomat, nem engedi static-ra rakni, hogy ne fusson több egyszerre, azt a hívó activity async startoló metódusában csekkoljam indítás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ASUS GeForce RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6X OC
- ASUS TUF A14 (2024) Ryzen AI 9 370HX / RTX 4060 / 32GB / 1TB / dobozos, megkímélt
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13700H RTX 4050 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook 14-OLED-,2.8K - Ultra 7 155H,16GB/1TB SSD-Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest