Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
No mostanra lett időm foglalkozni a kérdéssel. Elég szűkszavú a dokumentáció, de azért meg lehet találni benne, hogy az adb a platform tools között van. Én hülyeségnek tartom, hogy nem teszik be alapból a PATH-be, de onnantól, hogy megvan hol kell keresni, nem egy nagy kunszt hozzáadni. [link] Az én hibakódomnál ez volt a hiba: [link] Most működik, de gondolom digitálisan aláírt APK-t kell majd generálni a későbbiekben, ha azt akarom, hogy tartósan fusson mások mobilján is, legalábbis régebbről úgy rémlik, hogy ezek a teszt verziók csak valami ideiglenes aláírást kapnak, és nem alkalmasak a kész alkalmazás terjesztésére, de legalább el tudom küldeni ismerősnek, hogy nézze meg, hogy fut. Szilveszterig most van jó pár napom befejezni az alkalmazást, és úgy tűnik ez bőven elég lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- Chieftec GPS-450AA-101 A 450W ATX tápegység
- KERESEM - Sony MDR-MV1 / Edition XV / HEDDphone D1
- Eladó MSI Z790-A Pro Wifi alaplap + Intel I5 13600k processzor
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest