Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yany
    addikt

Ami nekem hiányzik: Palm/Garnet OS alatt ez úgy működött, hogy a kész adatbázist (most sqlitenak felel meg) a program telepíthette fel, és rögtön kész adatok álltak rendelkezésre.

Felmerült, hogy az adatok a res/assetsben legyenek, és induláskor áttölti sqlite-ba, de ez dupla hely.

Az sd-vel a legnagyobb baj, hogy adatbázis-kezelő helyett használom, ill. nemigen tudom, hogyan fogja egy felhasználó oda másolgatni a szükséges adatokat. Hm. Ennek ellenére ezt találtam a legjobbnak.

Más: nincs kedved a játékfejlesztésről, surfaceview-ről - egy egyszerűbb játék kapcsán tutorialt írni? CoolBoy-nak igaza van, magyarul szinte semmi nem érhető el, utána még mindig meg fog küzdeni az api-k megértésével. De talán, ha van kiindulópont, akkor könnyebb… Én biztos nem fogok mostanában játékot írni.

Ezt a nagyobb content-tel rendelkező játékok androidon úgy oldják meg, hogy az appnak csak a motorja jön le, a tartalmat pedig maga az app tölti le egy szerverről. Ekkor nem töltöd le 2x, nem tárolod 2x, és írható is lesz, ha akarod. Vagy ez valamiért nem pálya?

Új hozzászólás Aktív témák