Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
(#773) holczhauser
Én a LibGDX-et ajánlanám, a weboldalukon elég sok információt találsz róla. Ingyenes!
(sry véletlenül rosszra válaszoltam)
-
thon73
tag
Ez nem egy rossz ötlet. (én ugyan nem játékra gondoltam, de az adatok szempontjából ez édesmindegy)
Az adatokra - saját szokásaim alapján: pl. külföldi használat - offline van szükségem, ezért nem is gondolkodtam hálózatban. De a telepítés után miért ne húzhatná le a szükséges adatokat a server-ről? Akkor úgyis rendelkezésre áll a hálózat, legnagyobb valószínűséggel azon telepítették. Igazad van! Köszi! Egyébként utólag belegondolva az pl. SVOX (magyar felolvasó) is így működik: program települ, aztán magának letöltögeti a hangfile-t az első indításnál.BlueStacks: sajnos proxy nem beállítható. Ettől függetlenül a saját programokkal télleg kiválóan szuperál! (Mondjuk a gépet Eclipssel együtt futtatva rendesen megfogja, pedig bőven van teljesítmény.)
-
socketbind
csendes tag
Sajnos nem sok tapasztalatom van a témában, de gondoltam megemlítem neked a Unity-t:
http://unity3d.com/Április nyolcadikáig tudsz magadnak ingyenes, teljes értékű licenszet szerezni az Androidos változathoz:
https://store.unity3d.com/index.html
(Csak az alap verzió, nem a Pro)Engem nagyon meggyőzött a példaprojekt amit mellékeltek hozzá. (Kipróbáltuk egy tableten, nagyon szépen futott.)
Magát a játéklogikát C#, Javascript és Boo nyelven írhatod, amikor feltelepíted a programot tulajdonképpen egy szerkesztőprogramot kapsz (Unreal Editorra hasonlít egy nagyon kicsit), a játéklogikához tartozó kódot pedig pl. MonoDeveloppal lehet fejleszteni. (telepítéskor feltehető mint kiegészítő)
Feltételezem hogy egy picit másra gondoltál, pl. Java-ban szeretnél inkább játékot fejleszteni valamilyen fejlesztőkörnyezetben (Eclipse, IntelliJ), viszont a lehetőségeit elnézve szerintem kifejezetten jó a feladatra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EAFC 26
- Telekom mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

mindegy. Igen olvasgattam, tényleg van többféle megoldás. Régi Nokiában nem volt csak gps és az is tudott lépést számolni (inkább becsülni
.)