Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
raggg
senior tag
(#773) holczhauser
Én a LibGDX-et ajánlanám, a weboldalukon elég sok információt találsz róla. Ingyenes!
(sry véletlenül rosszra válaszoltam)
-
thon73
tag
Ez nem egy rossz ötlet. (én ugyan nem játékra gondoltam, de az adatok szempontjából ez édesmindegy)
Az adatokra - saját szokásaim alapján: pl. külföldi használat - offline van szükségem, ezért nem is gondolkodtam hálózatban. De a telepítés után miért ne húzhatná le a szükséges adatokat a server-ről? Akkor úgyis rendelkezésre áll a hálózat, legnagyobb valószínűséggel azon telepítették. Igazad van! Köszi! Egyébként utólag belegondolva az pl. SVOX (magyar felolvasó) is így működik: program települ, aztán magának letöltögeti a hangfile-t az első indításnál.BlueStacks: sajnos proxy nem beállítható. Ettől függetlenül a saját programokkal télleg kiválóan szuperál! (Mondjuk a gépet Eclipssel együtt futtatva rendesen megfogja, pedig bőven van teljesítmény.)
-
socketbind
csendes tag
Sajnos nem sok tapasztalatom van a témában, de gondoltam megemlítem neked a Unity-t:
http://unity3d.com/Április nyolcadikáig tudsz magadnak ingyenes, teljes értékű licenszet szerezni az Androidos változathoz:
https://store.unity3d.com/index.html
(Csak az alap verzió, nem a Pro)Engem nagyon meggyőzött a példaprojekt amit mellékeltek hozzá. (Kipróbáltuk egy tableten, nagyon szépen futott.)
Magát a játéklogikát C#, Javascript és Boo nyelven írhatod, amikor feltelepíted a programot tulajdonképpen egy szerkesztőprogramot kapsz (Unreal Editorra hasonlít egy nagyon kicsit), a játéklogikához tartozó kódot pedig pl. MonoDeveloppal lehet fejleszteni. (telepítéskor feltehető mint kiegészítő)
Feltételezem hogy egy picit másra gondoltál, pl. Java-ban szeretnél inkább játékot fejleszteni valamilyen fejlesztőkörnyezetben (Eclipse, IntelliJ), viszont a lehetőségeit elnézve szerintem kifejezetten jó a feladatra.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ERŐS GAMER PC Ryzen 5 5500 + RTX 3070 Ti OC
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

mindegy. Igen olvasgattam, tényleg van többféle megoldás. Régi Nokiában nem volt csak gps és az is tudott lépést számolni (inkább becsülni
.)