Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Ami nekem hiányzik: Palm/Garnet OS alatt ez úgy működött, hogy a kész adatbázist (most sqlitenak felel meg) a program telepíthette fel, és rögtön kész adatok álltak rendelkezésre.
Felmerült, hogy az adatok a res/assetsben legyenek, és induláskor áttölti sqlite-ba, de ez dupla hely.
Az sd-vel a legnagyobb baj, hogy adatbázis-kezelő helyett használom, ill. nemigen tudom, hogyan fogja egy felhasználó oda másolgatni a szükséges adatokat. Hm. Ennek ellenére ezt találtam a legjobbnak.
Más: nincs kedved a játékfejlesztésről, surfaceview-ről - egy egyszerűbb játék kapcsán tutorialt írni? CoolBoy-nak igaza van, magyarul szinte semmi nem érhető el, utána még mindig meg fog küzdeni az api-k megértésével. De talán, ha van kiindulópont, akkor könnyebb… Én biztos nem fogok mostanában játékot írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest