Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello
Régebben ti segítettetek elkészíteni egy alkalmazást /android studio-val/ , ami adatokat kér be, és elmenti.
Akkor mondtátok, hogy root-olt telon tudom visszanézni az adatokat. Ez eddig igy tokeletes is volt, csak ma megadta magat a telefonom amit erre hasznaltam, es nincs mas root-olt telom, illetve amit rootolhatnek.
Hogy tudnam nem root-olt telon visszanezni az adatokat?Sqlite editor-ral neztem vissza, kivalasztottam a programom, es azutan dataDB utana data es lattam a bevitt adatokat. Csakhogy ehhez root jog kell

Illetve meg egy kerdes: hogyan tudom a rossz telefonrol attenni masik telora az adatokat? /annyira meg mukodik, hogy rendes telefonként uzemeljen, csak nem szabad kikapcsolnom, ha kikapcsol/kikapcsolom akkor nem kapcsol vissza ez a baja, tehat lementheto, csak nem tudom hol van, es mit keressek, vagy hogyan/
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4364
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest