Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
Nem úgy működik, hogy a java fordító a forráskódból byte-code-ot csinál, és a .class-ból készít az Android SDK .dex-et? Vagyis az elején kell lennie egy java fordítónak (a jdk-ból) és csak az eredményből lesz Dalvik VM-hez való kód. Ezért mégsem értem, hogy az AIDE a fordítás első felére mit használ fel? ((Mert egyébként teljesen kompatibilis az Android SDK/Eclipse IDE -vel))
A kérdésem igazából windows alatt sem más, uis. - az írások szerint - az Oracle/Sun Java 7 sem megfelelő a fordításhoz. (Na jó, 99%-ban megfelel.) Ott (Win alatt) egyébként abban különbözik a helyzet, hogy a 7-es és 6-os verziókat nehezebb párban használni, legalábbis nehezebb beállítani/átlátni, hogy melyiket használja a rendszer. (Az Eclipse dokumentációja szerint a környezeti változókat nem használja.) Viszont a 6-os egyre inkább ki lesz téve biztonsági réseknek, tehát pl. bankolásra egyre kevésbé illik használni. (Még két hétig ez persze nem igaz
)Bocsánat, hogy a kákán is csomót keresek; csak izgat a kérdés. Belefutottam ebbe az elméleti problémába, és sehol nem találok választ.
Igaz, az is egy válasz, hogy használjam az OpenJDK-t vagy a SunJava 7-t, lesz-ami-lesz alapon. Ha hiba jelentkezik, elég majd akkor foglalkozni vele. Én azért örülnék, ha inkább az előbbit tudnánk tisztázni.Több infom nincs a fentiekről, nem jártatom tovább a számat, csak fülelek a válaszokra! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Beats Studio Buds - SZÜRKE, bluetooth füles
- Torso Electronics S4 - Hangszobrász mintavevő -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe aktív toll ujjlolv gar
- Palit GeForce RTX 3080 GamingPro V1 10GB Garanciával!
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)