- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Apple MacBook
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
A teljes készüléken kerestem /almappákban, mindenhol/ és valószínűnek tartom, hogy maga a program a system részen van, így kevés az esélyem, hogy elérjem.
Létre hoznék, ha tudnám mi a mappa neve, mert csak az volt ott, hogy a program mappájába.Értelmezni kell, és te is megértheted. Azt kértem, hogy azt írja meg amit leírtam, de az nem a programom.
Az a tanuláshoz kell.Azért mert nem tudom mi a neve, attól még érthetem! Soha senki sem tanított programozni /mert mindenki így állt hozzám mint itt a nagy többség/ így fogalmam sincs mik a szak szavak, csak azt tudom ahogy használom.
Akkor hogy is néz ki egy programozásom: ez a rész ezt csinálja, az a rész, azt. Fogalmam sincs mi a neve, és eddig nem is kellett, mert szövegszerkesztőben kellett írni, és terminalban fordítani. Ennyi.
A bajom azzal amit kaptam, hogy windows-on lett írva, és nekem nem futtatja. Így magát az egészet nem látom.
Fogalmam sincs mi a végeredmény. Látom, hogy szét van kapva az egész, így elég nehéz értelmezni, de a fő elemeket megtaláltam. Most meg kell majd lelnem a kapcsolatot, hogy dolgozik az AS.
A fő gondom az lesz, hogy eddig sose kellett adatbázis, és itt van, ami igencsak megnehezíti a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- XPEnology
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- Dell latitude 7490 (i7-8650u)
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás (Home office-hoz elengedhetetlen!)
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3060 Ti / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 600w
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest