Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
A teljes készüléken kerestem /almappákban, mindenhol/ és valószínűnek tartom, hogy maga a program a system részen van, így kevés az esélyem, hogy elérjem.
Létre hoznék, ha tudnám mi a mappa neve, mert csak az volt ott, hogy a program mappájába.Értelmezni kell, és te is megértheted. Azt kértem, hogy azt írja meg amit leírtam, de az nem a programom.
Az a tanuláshoz kell.Azért mert nem tudom mi a neve, attól még érthetem! Soha senki sem tanított programozni /mert mindenki így állt hozzám mint itt a nagy többség/ így fogalmam sincs mik a szak szavak, csak azt tudom ahogy használom.
Akkor hogy is néz ki egy programozásom: ez a rész ezt csinálja, az a rész, azt. Fogalmam sincs mi a neve, és eddig nem is kellett, mert szövegszerkesztőben kellett írni, és terminalban fordítani. Ennyi.
A bajom azzal amit kaptam, hogy windows-on lett írva, és nekem nem futtatja. Így magát az egészet nem látom.
Fogalmam sincs mi a végeredmény. Látom, hogy szét van kapva az egész, így elég nehéz értelmezni, de a fő elemeket megtaláltam. Most meg kell majd lelnem a kapcsolatot, hogy dolgozik az AS.
A fő gondom az lesz, hogy eddig sose kellett adatbázis, és itt van, ami igencsak megnehezíti a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- SANDBERG 133-95 WEBKAMERA - USB 2.0 - FULL HD /1080P -
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs