Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lanszelot

addikt

válasz Bozek #2998 üzenetére

A teljes készüléken kerestem /almappákban, mindenhol/ és valószínűnek tartom, hogy maga a program a system részen van, így kevés az esélyem, hogy elérjem.
    Létre hoznék, ha tudnám mi a mappa neve, mert csak az volt ott, hogy a program mappájába.

Értelmezni kell, és te is megértheted. Azt kértem, hogy azt írja meg amit leírtam, de az nem a programom.
    Az a tanuláshoz kell.

Azért mert nem tudom mi a neve, attól még érthetem! Soha senki sem tanított programozni /mert mindenki így állt hozzám mint itt a nagy többség/ így fogalmam sincs mik a szak szavak, csak azt tudom ahogy használom.

Akkor hogy is néz ki egy programozásom: ez a rész ezt csinálja, az a rész, azt. Fogalmam sincs mi a neve, és eddig nem is kellett, mert szövegszerkesztőben kellett írni, és terminalban fordítani. Ennyi.

A bajom azzal amit kaptam, hogy windows-on lett írva, és nekem nem futtatja. Így magát az egészet nem látom.
    Fogalmam sincs mi a végeredmény. Látom, hogy szét van kapva az egész, így elég nehéz értelmezni, de a fő elemeket megtaláltam. Most meg kell majd lelnem a kapcsolatot, hogy dolgozik az AS.
    A fő gondom az lesz, hogy eddig sose kellett adatbázis, és itt van, ami igencsak megnehezíti a dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák