Hirdetés
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából Ubuntun is próbálkozhatsz, ha az eszközön tesztelést be tudod lőni (sok múlik a szerencsén, meg ha más nem, az udev konfigon, amit az internet leír).
Választanod kell, hogy az Eclipse vagy az IntelliJ IDE szimpatikusabb - én már lehet, hogy az utóbbival mennék neki, sokkal okosabb -, az előző két link a komplett csomagokra visz.
A teljesség kedvéért meg hagy oldjam fel a rövidítéseket:
SDK: az a csomag, ami az IDE-től függetlenül a fejlesztéshez kell. Tipikusan egy Android alverzió = egy API level, és ilyen szintenként van SDK külön; de ezeket kézzel nem fogod kezelni, hanem a csomagban lévő SDK Manager programon keresztül rakhatod fel azt, ami kell. A legújabb benne van a bundle-ben.
NDK: olyan fordító meg headercsomag, amivel C/C++ részeket lehet fordítani az alkalmazásodhoz. Szerintem a letöltésével is bőven ráérsz, miután a Java oldalt (mondjuk az Android életciklusait, mechanizmusait) már kívülről fújod.
ADT: ez az Android fejlesztéshez szükséges Eclipse plugin neve. Felrakhatod az előbb linkelt bundle-lel (Eclipse + ADT + egy Android SDK), meg ha kitartó vagy, saját Eclipse-be is egy update site-on keresztül. De tanulni egyszerűbb a kész csomaggal szerintem.
Android Studio: ez meg az az IntelliJ-alapú környezet, ami teljesen kiváltja az ADT-t, és sok szempontból még így bétaként is jobb annál (pl. új Gradle-alapú buildrendszer).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest