Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
vgyuri: Sajnos nem jó, mert tudnom kell adminisztrálnom. Az egész ajtónyitó arra kell, hogy ne kelljen szaladgálnom két emelet, hogy a lépcsőházba felengedjem az ügyfelet. Na most ha minden új ügyfelet fel kell vegyek a telefonkönyvbe ahhoz hogy be tudjon jönni, ugyanúgy le kell szaladgáljak hozzáadni. (tudom-tudom miért nem elég ha én nyitogatok, de akkor meg csengő kell, ráadásul folyamatosan vacakolhatok a telefonommal, plusz nem csak nekem van itt irodám ha más is kitalálja h ezt meg azt adjak hozzá akkor hajamat tépem) Egymillió módon meg tudtam volna ezt oldani egyszerűbben, ha nem kellene tudnom távolról adminisztrálni úgy, hogy még a WIFI is instabil amin lóg. Én ha fejlesztek akkor úgy fejlesztek, hogy minden hibalehetőség be legyen számítva, éppen hogy kalapáccsal nem csapkodom meg a tesztkészüléket
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alaplaphibás Dell Latitude 7490 alkatrésznek eladó
- Herman Miller Aeron B ergonómikus irodai szék
- Micron és Samsung 32GB modulok egyben (1 x 32GB) 3200Mhz - több db elérhető akár 64Gb vagy 128Gb ram
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Macbook Air 2026 13" M5/32GB/512GB Éjfekete
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.