Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
vgyuri: Sajnos nem jó, mert tudnom kell adminisztrálnom. Az egész ajtónyitó arra kell, hogy ne kelljen szaladgálnom két emelet, hogy a lépcsőházba felengedjem az ügyfelet. Na most ha minden új ügyfelet fel kell vegyek a telefonkönyvbe ahhoz hogy be tudjon jönni, ugyanúgy le kell szaladgáljak hozzáadni. (tudom-tudom miért nem elég ha én nyitogatok, de akkor meg csengő kell, ráadásul folyamatosan vacakolhatok a telefonommal, plusz nem csak nekem van itt irodám ha más is kitalálja h ezt meg azt adjak hozzá akkor hajamat tépem) Egymillió módon meg tudtam volna ezt oldani egyszerűbben, ha nem kellene tudnom távolról adminisztrálni úgy, hogy még a WIFI is instabil amin lóg. Én ha fejlesztek akkor úgy fejlesztek, hogy minden hibalehetőség be legyen számítva, éppen hogy kalapáccsal nem csapkodom meg a tesztkészüléket
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Padavan firmware
- Viccrovat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Lehet működött volna ez sokkal egyszerűbben, de minden számításba véve ez az egyetlen életképes megoldás.