Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thon73

tag

válasz WonderCSabo #1442 üzenetére

Kedves WonderCSabo! (ill. kedves mindenki!)

Még egy utolsót szeretnék kérdezni, mielőtt végképp feladom a küzdelemet... :W Az előző megoldások tökéletesek, ki is próbáltam őket, - csak éppen (List)Fragment-nél nem működnek. Ott ugyanis úgy kell elkészítenem a kódot, hogy ÜRES Konstruktorral újra elkészíthető legyen a Fragment.
    Problémám a következő: Teljesen egyforma ListView-k (és ListFragmentek) jelenítik meg egy adatbázis különböző tábláit. Az eltérés néhány (6-7) paraméterben van: LoaderId, projection, from, to, content_uri stb.; maga a kód mindig azonos.

Mi lenne a legjobb módszer arra, hogy egyetlen ListFragment osztály tartalmazza a kódot, és minden táblához ebből - más paraméterezéssel - egy külön ListFragmentet készítsen? Tényleges paraméterezés nem használható, az üres konstruktor miatt. Két ötletet kínlódtam ki: vagy abstract metódusokkal kényszerítem ki a "paraméterek" átadását a leszármazottakban, vagy az argument Bundle-be teszem bele egy-egy konkrét ListView-ban a paramétereket.

Nem létezik, hogy ne lenne erre valami pofonegyszerű megoldás, csak sehogy nem találom. :(((
    Előre is köszönet minden hasznos ötletért!

Új hozzászólás Aktív témák