Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kedves WonderCSabo! (ill. kedves mindenki!)
Még egy utolsót szeretnék kérdezni, mielőtt végképp feladom a küzdelemet...
Az előző megoldások tökéletesek, ki is próbáltam őket, - csak éppen (List)Fragment-nél nem működnek. Ott ugyanis úgy kell elkészítenem a kódot, hogy ÜRES Konstruktorral újra elkészíthető legyen a Fragment.
Problémám a következő: Teljesen egyforma ListView-k (és ListFragmentek) jelenítik meg egy adatbázis különböző tábláit. Az eltérés néhány (6-7) paraméterben van: LoaderId, projection, from, to, content_uri stb.; maga a kód mindig azonos.Mi lenne a legjobb módszer arra, hogy egyetlen ListFragment osztály tartalmazza a kódot, és minden táblához ebből - más paraméterezéssel - egy külön ListFragmentet készítsen? Tényleges paraméterezés nem használható, az üres konstruktor miatt. Két ötletet kínlódtam ki: vagy abstract metódusokkal kényszerítem ki a "paraméterek" átadását a leszármazottakban, vagy az argument Bundle-be teszem bele egy-egy konkrét ListView-ban a paramétereket.
Nem létezik, hogy ne lenne erre valami pofonegyszerű megoldás, csak sehogy nem találom.

Előre is köszönet minden hasznos ötletért!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Parfüm topik
- Windows 11
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- Monacor MBR-50 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Monacor MBR-70 teleszkópos basszusreflex-cső (bontatlan)
- Lenovo ThinkPad T450 i5-5300U / 8 GB DDR3 / 120 GB SSD / Magyar Bill / Jó Akku / Win 10
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az előző megoldások tökéletesek, ki is próbáltam őket, - csak éppen (List)Fragment-nél nem működnek. Ott ugyanis úgy kell elkészítenem a kódot, hogy ÜRES Konstruktorral újra elkészíthető legyen a Fragment.