Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Amazon Kindle
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
thon73
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kedves WonderCSabo! (ill. kedves mindenki!)
Még egy utolsót szeretnék kérdezni, mielőtt végképp feladom a küzdelemet...
Az előző megoldások tökéletesek, ki is próbáltam őket, - csak éppen (List)Fragment-nél nem működnek. Ott ugyanis úgy kell elkészítenem a kódot, hogy ÜRES Konstruktorral újra elkészíthető legyen a Fragment.
Problémám a következő: Teljesen egyforma ListView-k (és ListFragmentek) jelenítik meg egy adatbázis különböző tábláit. Az eltérés néhány (6-7) paraméterben van: LoaderId, projection, from, to, content_uri stb.; maga a kód mindig azonos.Mi lenne a legjobb módszer arra, hogy egyetlen ListFragment osztály tartalmazza a kódot, és minden táblához ebből - más paraméterezéssel - egy külön ListFragmentet készítsen? Tényleges paraméterezés nem használható, az üres konstruktor miatt. Két ötletet kínlódtam ki: vagy abstract metódusokkal kényszerítem ki a "paraméterek" átadását a leszármazottakban, vagy az argument Bundle-be teszem bele egy-egy konkrét ListView-ban a paramétereket.
Nem létezik, hogy ne lenne erre valami pofonegyszerű megoldás, csak sehogy nem találom.

Előre is köszönet minden hasznos ötletért!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Pixel 7 pro 128/8
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előző megoldások tökéletesek, ki is próbáltam őket, - csak éppen (List)Fragment-nél nem működnek. Ott ugyanis úgy kell elkészítenem a kódot, hogy ÜRES Konstruktorral újra elkészíthető legyen a Fragment.