Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Webview-val szórakoztam egész nap, az a bajom szerintem, hogy javás ez a panorámás cucc, amit csináltak. Többféle formátumban elküldte a készítő, de egyszerűen nem tudom rávenni a cuccot, hogy menjen. Persze nagy a valószínűsége, hogy én rontok el valamit. Jah belső tárhelyről kell, hogy betöltse ezt, nem tudom, hogy számít-e valamiben.
Szinte mindig adobe flash, css, html5 nincs támogatva hibát kapom, de a telefonomon egy-két variációban betölti, viszont akkor jobbra-balra ha lépkedek, fehér lesz, meg néha egy csíkban megjelenik a kép, szóval nem az igazi.Hozzáteszem, a tárgy neve mobilkommunikáció, direkt nem szoftverfejlesztőnek szakosodtam, hanem hálózati mérnöknek, gondoltam jó lesz ez a tantárgy, erre android programozás, jól meg...szivattam magam.

Ráadásul a 26főből kb 2-en álltunk neki a programnak, ismerős sincs, aki értene ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- Új csak KIPRÓBÁLT! ASUS ROG XBox Ally X kézikonzol (gyári gari 2028.12+ gyári ASUS táska!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52-es PS4 is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest