Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
unknownerror
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Webview-val szórakoztam egész nap, az a bajom szerintem, hogy javás ez a panorámás cucc, amit csináltak. Többféle formátumban elküldte a készítő, de egyszerűen nem tudom rávenni a cuccot, hogy menjen. Persze nagy a valószínűsége, hogy én rontok el valamit. Jah belső tárhelyről kell, hogy betöltse ezt, nem tudom, hogy számít-e valamiben.
Szinte mindig adobe flash, css, html5 nincs támogatva hibát kapom, de a telefonomon egy-két variációban betölti, viszont akkor jobbra-balra ha lépkedek, fehér lesz, meg néha egy csíkban megjelenik a kép, szóval nem az igazi.Hozzáteszem, a tárgy neve mobilkommunikáció, direkt nem szoftverfejlesztőnek szakosodtam, hanem hálózati mérnöknek, gondoltam jó lesz ez a tantárgy, erre android programozás, jól meg...szivattam magam.

Ráadásul a 26főből kb 2-en álltunk neki a programnak, ismerős sincs, aki értene ehhez
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7400 2 in 1 360 touch, i7 8665U, 16GB, 512GB, jó akku, magyar bill számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest