Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amadako
tag
LENOVO IdeaTab A10-70 10,1" Full HD IPS sötétkék tablet Wifi + 4G/LTE (ZA010046BG)
ezzel lehet telefonálni vagy nem ahogy a többi lenovonal?
-
Amadako
tag
KIANO Intelect 10 3G--ről van valakinek véleménye?
-
Amadako
tag
Na elvileg visszacserélik,milyen olyan tudnátok ajánlani ami Magyarországon kapható amivel lehet telefonálni,smsezni,mobil internetet használni. 1gb ram és 16 gb háttértár jó lenne minimum és a képernyő legyen minél nagyobb.
Kb 70 ezrem lenne rá de ha kicsit több az még belefér.köszönöm
-
Amadako
tag
én azt hittem,hogy ha valamibe sim kártyát lehet tenni és 3g-s akkor az tudja a hanghívást
meg se fordult a fejembe,hogy létezik olyan aminél ez nem evidens
a szoftveres bolygatástól csak azért félek,mert tv go rootolt eszközön nem működik....nem tudom ezt minek venné... -
Amadako
tag
Sziasztok
na megvettem a LENOVO A7600 (A10-70) 3G -t. Egyetlen problémám,hogy nem tudok telefonálni vele.Sim kártyát beletettem.Mobilnet,sms küldés tökéletesen megy,de nem tudok telefonálni.Lehet,hogy egy 3g-s eszközön nem lehet telefonálni?
előre is kösz a helpet
-
Amadako
tag
Sziasztok
KIANO Intelect 10 3G , a Asus ZenPad 10 Z300CG-1A027A ról kaphatnék véleményt?köszönöm
-
Amadako
tag
ha a tabletet a tv-be,laptop-ba szeretném dugni akkor az a lényeg,hogy hdmi kimenet legyen rajta ugye?
-
Amadako
tag
a tabletek általában kártyafüggetlenek? vagy erre is kell figyelni?
-
Amadako
tag
válasz
tjb007 #66938 üzenetére
sorry rosszat linkeltem be
erről mit gondolsz?,különben a másik átverős,mert sok tabletnek van ilyen olyan változata,de nem mindegyiket árulják mindenhol...
és nem is lehet mindig tudni,hogy ez 3g-s e vagy nem,mert a leírás sokszor megtévesztő... -
Amadako
tag
[erről] mit gondoltok?
-
Amadako
tag
csak nézegettem énis a tableteket 50 körül itt és eeről mind gondoltok KIANO Intelect 8.9" 3G MS [ KIANO Intelect 8.9" 3G MS] ???
az a baj hogy a tv go szerintem csak andoirddal vagy iosel kompatibilis....
-
Amadako
tag
válasz
cidalain #66913 üzenetére
nekem is csak ez a bajom...háttértár még a legkevesebb,mert az tudja bővíteni az ember,de a ramot nem
de igazából így,hogy nézelődtem,olyan tablet ami Magyarországon kapható és 50 körül lehet bele tenni sim káryát az ezen kívül az csak asus tudja...de azt meg nem tudom 0%-os thm-re megvenni ráadásul a 8 col és a 4g ennek a pozitímuva -
Amadako
tag
Huawei MediaPad T1 8.0 -ról mit gondoltok?
-
Amadako
tag
Sziasztok
Mi az a legolcsóbb tablet amit ajánlanátok? Nincsen nagy elvárásom,csak a csomagban kaptunk egy sim kártyát amin a tv go-t lehet nézni korlátlanul és arra kéne?
előre is kösz a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest