- ASUS ROG Ally
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kiegészítette processzorflottáit az AMD
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy nexus 7-ben... Ahogy nézegettem, láttam, hogy az edigitalban 80k, az expansys-on meg 'csak' 68k. Eddig minden kütyüt csak az edigitalból rendeltem, szerintem megbízhatók, de azért 12k különbség eléggé nyomós ok lenne az expansys mellett. Rendeltetek már onnan valamit? Ha igen, vélemény? A garanciát hogyan intézik? Vagy inkább rendeljem meg az edigitalból? :/
Köszi előre is a válaszokat! -
Zsombo®
csendes tag
Köszönöm az eddigi válaszokat, a 3g csak azért lenne fontos, mert lényegében ingyen 'ingyen' jár az inviteles net előfizetésemhez 1gb mobilnet... Egyébként okostelefonról megt tudom osztani a netet, csak sajnálom kárbamenni azt az 1gigát...
-
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes lenne vennem 60k-ért egy 32gb-os 3g-s nexus 7 (2012) refurbished-t, vagy inkább már egy 16gb-os új nexust vegyek inkább? -
Zsombo®
csendes tag
Sziasztok!
Az asus tf300t tabletemet szeretném leszerélni egy kisebb tabletre... 7-8 incehsre gondoltam, és jó lenne ha tudna kezelni otg-n pedrivet, vagy usb sticket... az n7 (2013), samsung tab3 8.0, az lg 8.3-ra, vagy az asus memo pad hd 7-re gondoltam... ezek közül melyik lehet a legjobb választás? Ha van más ötlet leírnátok? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest