- Autós kamerák
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #72148 üzenetére
"én honor 8asom ugyanazt a teljesítményt hozza mint az s7 közel fele annyiért."
Ezt te sem gondolod komolyan, remélem.
Nem vagyok Samsung hívő, sőt. Mikor a cégnél S7-et kaptunk kicsit csalódott voltam. Én inkább Sony-t szerettem volna.
Aztán megbarátkoztam az S7-tel. Bár az akkuidő nálam nem olyan kimagasló, mint másoknál, de minden másban....
Saját pénzemből biztosan nem vettem volna soha S7-et. De közel egy éve használom, és most már nem cserélném le semmi másra.
A héten a kollégák kaptak Honor 8-at. Megtapogattam, megnyomkodtam. Az S7 nyomába sem ér. Ujjlenyomat olvasó a hátlapon? Na neee! -
pjen
félisten
válasz
Lacielvtárs #72148 üzenetére
Csak ha elromlik a Samu lehet gyári garis,viszon a honornál jön a Telemax.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Mini 5 wifi 64GB
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE 12.4" ÓRIÁSTABLET + S PEN BILLENTYÜS TOKKAL, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Xiaomi Pad 7 Pro 11"2 / 8GB/256GB / Szürke / Újszerű állapot / 1 év garanciával / Csak WIFI
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest