- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- VR topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Örni
senior tag
válasz
Lacielvtárs #71481 üzenetére
Akkor a Lenovo Ideapad 3 8-at ne is nézegessem?
Amúgy miért van az, hogy 4:3-as 8"-es tabot csak dragan lehet venni?
-
válasz
Lacielvtárs #71481 üzenetére
Igen, de ez csak nyolc colos, és esetemben ez például már kizáró ok volt (van itthon egy Lark Ultimate i8 tabletem is, amivel pont ez volt a bajom). A WLAN-nal eddig nekem nincs gondom, de tény, hogy nem kapkodja el a letöltéseket példaul, ez viszont lehet az erőtlenségtől is.
@petymeg: amit Te írsz, abban 1 GB RAM van. Óva intenélek ettől, kivéve, ha kedveled a BDSM műfajt, mert önszopatásra biztosan alkalmas (mondom ezt a saját 2 GB-os tabletem függvényében, és a saját tapasztalataim alapján, persze.). Volt itt olyan kolléga, aki nekem is ajánlotta, de szerintem ez a RAM mennyiség még akkor is határeset, ha nem frissíted a legújabb androidra. Csak abból induljunk ki, hogy a teljesen átlagos FB és messenger kombó önmagában bezabál 0,6 GB-ot, ha fut (és néha akkor is, ha nem). A Lenovo statisztikája szerint 1,4 GB van használva átlagban nálam, csökkentett app mennyiséggel. A minden szükséges appomat futtató OnePlus 3 telómon ez az érték 3,3 GB, szóval az 1 GB szerintem nagyon karcsú lesz, ha használni is szeretnéd, nem csak nézegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Hobby elektronika
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest