-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
patwasinginm
csendes tag
A Concorde Q10-ről van valakinek valami tapasztalata vagy véleménye?
-
patwasinginm
csendes tag
válasz
kelzsoca #54489 üzenetére
9 " alatt nem szeretnék venni, fogtam egy-két tabot a kezembe és a 8-as nekem még kicsi, a 9 már egész jó de még mindig nem az igazi, de azzal már megelégednék
Másrészt hívogató a xtab-9-nél a kijelző felbontása
Ennyiért ez nagyon jó ajánlat csak kérdés hogy a hardver bírná e,lennének döcögések vagy tökéletesen működne? Hát nyilván ez csak akkor derülne ki ha az ember használatba venné
Olvasgattam utána egy kicsit és eddig nem nagyon panaszkodtak rá hogy lassú lenne. A Concorde-ot meg azért néztem mert az ugye már 10", igaz a hardver gyengébb valamivel, de ugye ott a plusz billentyűzet ami valamennyire vigasztal.
-
patwasinginm
csendes tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok és szeretnék egy kis tanácsot kérni.
olyan 40-45 ezer forint korül nézelődtem, nem bika gépet de azért használható tabot keresnék.Többet is találtam, csak elég nehéz dönteni, ezért gondoltam írok ide hátha van valakinek valami építő jellegű hozzászolása.
Amire nagyrészt használnám a gépet az böngészés, filmek letöltése és nézése ( épp ezért jó lenne ha HDMI-s lenne a gép, az megkönnyítené a helyzetem ) , esetleg egy kis játék de azért nem akarom a legújabb legdurvább játékokat futtatni rajta ( nem ez az elsődleges funkció amire szükségem van , de ha találok olyan gépet ami ezt is tudja annak csak külön örülök) Nem 7"-es gépet keresnék, jobb lenne ha minimum 9"-es lenne a képernyő, nem szeretem a kis kezelőfelületet
Két gép ragadta meg a figyelmem amin igazából gondolkozom.
Az egyik a Concorde Q10 a másik a Waytweq xtab-9.
A Concorde azért tűnik jobb választásnak mert alapból adnak hozzá billentyűzetet ami nagyon tetszik, viszont a wayteq-el már van jó tapasztalatom, hisz kb egy éve vettem egy Talk 5H telót és azóta is tökéletesen működik hiba nélkül, ezért ebben a márkában már megbízok.
Kérdés hogy megéri azt a + 5 ezret a Concorde a billentyűzettel és a nagyobb kijelzővel, vagy válasszam inkább a kicsit olcsóbb és kicsit kisebb wayteq-et?
Ha lenne bárkinek valami plusz tanácsa hogy mit lenne érdemes még vennem hasonló árban azt is szívesen meghallgatom!
A válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm!
Üdv: KZ
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest