-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7 vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) gps
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. 40k -
freaghill
őstag
válasz
vertigojames #33682 üzenetére
Lesz a tesztedbe összehasonlítás is?
Jól látom, hogy az M8 drágább, mint az M9? Azt hittem az utóbbi drágább lesz a 4 mag miatt. -
freaghill
őstag
Nézegettem, hogy mikkel kompatibilis, a ti véleményeteket szeretném először is kikérni erről, hogy mit ajánlanátok, azt tudom, hogy vertigo jön az M9 teszttel
De akkor lehet kint nem fogok annyit netezni rajta.
Csak azért mert magyarba tuti fogok venni, mert találtam olyan hogy 21k 1 évre és 2giga. Gondolom az csak elég -
freaghill
őstag
Milyen tabletet ajánlanátok nekem?
3G legyen benne, GPS nem fontos, netezésre, játékra, viberezésre esetleg fényképezésre használnám
Suliba használnám többet, de azért itthon is használnám, illetve külföldön abba a 2 hónapban.
Méretbe én 10"-re gondoltam, azon lehetne normálisan netezni, gondolom.PIPO M9-et néztem, azzal az volt a gáz, hogy nincs 3G de támogatja a sticket, illetve bicós.
Ebbe az árkategóriában mit ajánlanátok még?Esetleg lenne valami infó ami kéne, csak szóljatok
Azt nem tudjátok, ha itt magyarba veszek netre sim kártyát, akkor az németbe is ugyanolyan faszán fog működni, vagy jobb lenne ottani sim kártyát venni?
-
freaghill
őstag
válasz
vertigojames #33580 üzenetére
És ha nem 3G-s?
-
freaghill
őstag
válasz
vertigojames #33574 üzenetére
M9-re kíváncsi leszek!
Lenne egy elég noob kérdésem. Hogy tudsz netezni egy tableten, ha van rajta 3G és nincs wifi a közelben?
És ha nem támogatja, akkor stick?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest