Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Milyen processzort vegyek?
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lézervágás, gravírozás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Rég jártam már erre, de mivel ismét tabokat tesztelgetek, ezért gondoltam benézek. Tegnap jött meg a Pipo M8 3G-s verziója, és a Pipo M9-em is (ami már 4 magos Rockchip procival van felvértezve).
Elsőre mindkét gép elég korrekt. Kicsit talán az M9 rendszere még instabilabb. Sikerült is már kifagyasztani, illetve fura hogy míg az M8-on simán fut a Real Racing 3, addig az M9-en kicsit (tényleg éppenhogy) szaggat...
Remélem az új firmware amit most rakott fel a pipo megoldja a problémákat. A böngészés viszont hiper gyors, és nem kell kilőni a futó folyamatokat, mert egyáltalán nem lassul. Sőt, kegyetlenül gyors (ahogy azt el is vártam a korábbi Rockchipes tapasztalataim alapján...).
Az M8 viszont nagyon szuper kiforrott darab, ami teljesen stabilan megy. Nekem bejön, hogy nem a szokásos lekerekített sarkú téglalap formavilága van, hanem a Sony designra hajazó elkeskenyedő szögletes megoldás. Ja, és a frontra került két hangszóró külön jó pont...
Mindkét készülék nagyon jól össze van rakva. A kijelző, és az anyaghasználat is kicsit drágább kategóriába is elférne...
Elsőre ennyi. Hamarosan írok bővebb tesztet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Lite X406 - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra X930
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Dr.NX