- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
stargatelost #22175 üzenetére
Ha olyat szeretnél ami sokáig jó lesz, ott kezdődik hogy 2 év garosat vegyél. Kör gyorsan le is szűkült. Ha szerencséd van a 2 év után is működni fog még 1-2 évig, de akkor olyan hw-eset kell venni ami a mostani átlagnál jobb. Én is nexus7-et mondanám.
Más kérdés az sd bővíthetőség hiánya miatt magamnak pl nem vennék, de lehet neked nem szempont.
Ha meg nagyobb kell. /sztem kell, bár kinek a 7" jön be, kinek a 10, vkinek meg köztes/ akkor hirtelen nincs is 5letem 100k-ig bezárólag 2 év garos erős hw-es gépre aminek természetesen IPS kijelzője is legyen. Talán CC 9.7+, de ott csak 1 év a gar és hw-ben azért gyengébb mint a N7.szerk: Esetleg egy iPad régebbi verziója is megvan 100k körül, ha nem fontos hogy droidos legyen. Talán azok nem döglenek annyira hosszú távon.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Utazgatáshoz a 7 colos méret ideálisabb, könnyebb hurcolászni és szállítani is.
Mondanám azt, hogy Google/ASUS Nexus 7 de nem tudom, hogy egyszerre mennyi filmet/sorozatot szeretnél tárolni rajta mivel csak 13,2GB a felhasználók által szabadon felhasználható tárhely mérete ami SD kártyával nem bővíthető. -
tvamos
nagyúr
válasz
Nekem Aurora II van. Szerintem 7" 2 mag 1GRAM ami kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest