Új hozzászólás Aktív témák

• peterk

senior tag

válasz Real_Necro #36786 üzenetére

Ennyit a mai kínaiak is tudnak simán. A ma említett 3 - Overmax, Colorovo és/vagy Wayteq - is. Ha nem kell 3G, és az 50-es keretet tartani akarod, akkor a Colorovo-t nyugodt szívvel ajánlom. A hardvere kb. megegyezik a másik kettővel a 3G-t kivéve, és éppen befér 50 alá az ára. Én egy 7-es Wayteq helyett vettem, kb. 1 hete használom, és úgy ahogy van, gyári állapotban elégedett vagyok vele. Az akksija kb. 7 órát bírja vegyes használatban (net, filmek, levelezés, játék). Webezni tökéletes, a beépített böngésző és a letölthető chrome is korrekt sebességű, a beépített flash-t is támogat. Egyszerűbb játékokkal semmi gondja, de a "nagy" játékok zöme is gond nélkül elfut rajta. Van bluetooth, hdmi kimenet, stb. úgyhogy még egyéb feladatokra is egész jól használható. Egy high brand-el persze nem veszi fel a versenyt, de hát ezért 50 ezer. :) (Illetve 60-65, ha a másik kettő közül választasz.) A legfontosabb nem is a típus, hanem az, ami minden ilyen kis brand esetén: olyan helyen vedd, ahol az esetleges gariztatás nem lesz probléma.

Új hozzászólás Aktív témák