Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Szerintem más tabletekre is kapható matt fólia...
-
kateb
tag
Egyformák nem vagyunk, de hogy nagyrészt hasonlóan látjuk ezeket a dolgokat, az biztos!
Jómagam elkezdtem tabletet keresgélni kb fél évvel ezelőtt, és még mindig nem sikerült vennem. És nem a pénz miatt.
Egyszerűen az elején felállítottam magamban néhány prioritást, amit azóta sem találtam meg együtt, egy gépben. Valami mindig hiányzik. Nyilván pár dolláros alkatrészeken múlik a dolog.
Persze van olyan, amiben kompromisszumot tudnék kötni, de van, amiben nem.
Az előbbihez tartozik pl a képarány. Ha találnék olyan ketyerét, ami a többi tulajdonságában megfelelne, akkor talán nem ragaszkodnék a 4:3-hoz.
Viszont a wifi nem lehet gyenge a gépben, ez nem kérdés. És az akksi sem jelentheti 100%-ról indulva 3 óra netezés után, hogy apám, ennyi volt, tőccccs!
És fél kilónál nehezebb gépet sem szeretnék órákig a kezemben tartani. Nem vagyok én Feketelaci.Az almás cég egy külön állatfajta, a lényegét már leírtad és egyetértek vele. Mondjuk a minire majdnem rácuppantam, de a túlárazottsága mellett abból is hiányzott egy-két fícsör.
Ezt az Acert nézegetem, lehet, hogy vétel is lesz, meggondolom még. Aztán ha itthon a kerti szalonból nem tudok majd jelet fogni a 30 méterre, fal mögött lévő routertől, akkor szépen visszaballagok vele a boltba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Honor Pad8 bontatlan, új eladó
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest