- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Lendova #73688 üzenetére
Vegyen a gsm palotanal tabletet 1 ev bolti garival az, akinek 7 anyukaja van.
Az elso ertelmes bolt is 76-ert adja, de a gyari gariban ott sem vagyok biztos.
Hivatalos magyarorszagi forgalmazonal viszont nincs 80 alatt.A hivatkozott hozzaszolasban is benne volt hogy ez az ar amit irtam, ertelmes boltban hivatalos 2 eves garival ertendo
Arukeresot mindenki tud hasznalni, en is tudom hogy van olcsoert is, de szurkeimportos, nem gyari garancias gepet nem ajanlok elvbol. Ha ennek ellenere valakinek megis ez kell, az az o dontese, nem az enyem. Ezert nem is szoktam boltot irni, hacsaknem valami konkret tipus valahol pont nem akcios. A tipus elegendo, kb ar eleg, aztan majd az emberunk megnezi hol mennyi, es majd dont.
.
-
tecsu
addikt
válasz
Lendova #71712 üzenetére
Nekem nincs tabletem, én is keresek még, de úgy hallottam, a filmlejátszás probléma. Mármint ha saját file-ról megy egy bizonyos méret felett.
Nem tudom, mennyire aktuális, hogy a 8-10 GB-os filmeket (vagy bármely ekkora file-t) nem tudja kezelni az Android. (Kérdeztem, nem válaszolt senki.)
-
cidalain
veterán
válasz
Lendova #71712 üzenetére
A zokkenomentes hasznalat eseten a 10-20 tabot felejtsd el a tabletek vilagaban, meg a csucsketegoriasok memoriajaba se fer bele ennyi anyag (=tabvaltaskor lassu lesz, es ujra fogja tolteni az oodalakat)
100-ert meg nem kapsz csucskategorias 10"-osat, hanem csak egy megbizhato kozepszintet
Samsung SM-T585
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest