-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
tybsen
addikt
Én amazon.de-ről ezt a chromebook plus Cx34-et javaslom. Ez a legolcsóbb Chromebook plus, szerintem ha megfelelő, akkor ne sokat gondolkozz (ezt én már megtettem annak idején a vásárlásom előtt rengeteg tesztet nézve stb
), mert valószínűleg ma véget ér az akció vagy legkésőbb holnap.
Persze mindig lesz újra és újra ilyen áron de ha sürgősen kell akkor érdemes lecsapni rá minél előbb. Hátrány maximum a kijelző felbontása (1080p) es hogy csak ips. Hangszóró és billentyűzet és a műanyag ház lehetne persze jobb. 8GB RAM és i3 processzor chromebook-nál bőven elég átlagos felhasználásra. Persze lehet jobbakat is kapni akkor nézz esetleg Chromebook plus modelleket, de ár-érték szempontjából ez a modell erősen ajanlott. Frissítés pedig valami 2031-ig érkezik vagy valahogy így.
Olcsobban is vannak amúgy, 4GB RAM modellek, az is elég lehet egyébként, de altalaban a gyenge celeron processzorok miatt én nem ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged