Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
r6man123
üzenetére
5 évesnek nehéz ügy 50-ért találni jót.
A méret legyen 8", a 10-es szerintem túl nagy, nehéz. Itthon nincs ennyiért értelmes tab (=legalább 3 GB ram van benne), külföldről Chuwi, Teclast, Alldocube tabokat kell nézegetni, EU raktárosat, mert kínából már nem jön ide karácsonyig.
Alldocube M8 95 dollár Banggoodon, +posta spanyol raktárból. Sokkal jobb, mint bármi itthonról 35 környékén. Ráadásul bőven kijön a keretből.(Van nekem is 5 éves gyerekem, de szerintem saját tablet még nem való neki. Érdekli, ha kell nyomkodja velem az enyémet, vagy nagyritkán megkapja mesét nézni. De sajátot nem kap, még nem tudna rá vigyázni, egyedül meg nem hasznáhatná, mert nem engedném. Mondjuk a céges Samut is imádja, mert az S-Pennel nagyon szeret színezni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX