-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Firehand #80094 üzenetére
Az office resze a kerdeses. Regebben hasznaltam MS office android appot, de alap dolgokra volt csak jo nekem. Mittudomen makrozni mar nem tudtam vele. Most google tablazatokat hasznalok, sokkal kevesebb macera, es tud annyit mint a MS app.
De szerintem ez sem teljes erteku Excel helyettes (de persze fugg a felhasznalastól is. SUM fuggveny szint megy mindegyiken).A laptop a win miatt lehet jo csak, de sokkal serulekenyebb, mint agy szilikon rugged tokba bujtatott, tempered glass vedett tab. Terepen ez fontos lehet. Acer 2 in 1 gepet hasznaltak a kornyezetemben terepen (magnessel csatlakozott a bill, nem kihajtható volt, hanem leszedhető). Nem volt jo, 1 ev alatt teljesen leamortizalodtak a gepek. Nyilvan azert probaltak ra vigyazni, de egyszeruen nem birtak. Azok olyan 140k koruli Acer win gepek voltak.
Terepen neha hasznalok 8" Lenovo Win tabletet. Jo mert könnyű, ki valltaskaba belefer, de rohadt nehez menupontra bokni. Egyreszt kicsi, masreszt szarul latszodik napon. Kapacitiv toll segit, kisebb mint az ujjbegy. Maskor 11" kislaptopot hasznalok, nem hajthato vissza, nem erintos, a kepe ennek is rosszul latszik napban.
Sokszor azt tanacsolom a partnereknek, hogy oldjak meg minel olcsobban a dolgot, jo ugysem lesz, es ugyis tonkremegy terepen. Dedikalt terepi tablet (winnel vagy droiddal) 2-300k, laptop meg 500k korul van, ami jo is. Mondjuk ezeknek olvasható is a kijelzője eros napfenyben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- SörcsaPH!
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Hardvergyűjtemény, avagy amikre büszkék vagyunk!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest