- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
cidalain #79905 üzenetére
Szétnéztem kicsit tablet fronton, mert szeretnék egy újat vásárolni, és ezek a mostani specifikációk nekem sem igazán tetszenek - lassan 6 éve vettem egy LG G-pad 8.3-at 80-85k-ért, és abban is volt már 2G ram és full HD kijelző - ehhez képest ha a Samsung kínálatát nézem, kb. ugyanezt kapom most is (oké, a processzor gyorsabb és az android verzió újabb).
Illetve azt látom, hogy rengeteg, csak apró dolgokban eltérő tablet van a piacon, így szeretném a segítségeteket kérni a vásárlásban:
Amire használnám:
-pdf-ek olvasása
-sorozat és film nézés: netflix, hbo go, youtube
-böngészés (pl. ph)A keretem olyan 120k körül lenne, de az sem gond, hogy ha olcsóbban kijön.
Méretben vacillálok a 8 és 10 között, a 10 már kicsit nagynak tűnik számomra, főleg, hogy ott van 1-2 nehezebb gép is.
Ami tetszene első blikkre, az a Samsung Galaxy Tab S2 VE T719 - még nem túl kicsi, de kezelhető méret, amoled kijelző, jó ár (most 77k-ért láttam újat az emagon) - amiért viszont kicsit tartok tőle, az az, hogy ha jól tudom, csak android 7-et kapott hivatalosan, így abból kiindulva, hogy a poszt elején említett g-pad-ot is használom már lassan 6 éve, nem szeretnék egy olyanba belefutni, hogy egyszer csak valamelyik alkalmazás már nem frissül/nem indul el (illetve tartozékokat mennyire lehet hozzá kapni vajon)?
Ami specifikációk alapján tetszene, az a Galaxy S5e, viszont mivel ez kb. 2-szer annyiba kerül, mint az S2 V8, így nem igazán látom azt a plusz értéket benne, ami megérné a dupla árat.
Még egy kicsit nézegettem az általad említett verziókat is, a T590 annyira nem tűnik rossznak, viszont a fél kiló feletti súly kicsit elriasztó...
Nézegettem még a 2018-as ipad-et (igaz az másik topic témája, de sajnos nincs milyen tabletet vegyek topic, hanem csak külön-külön az android és ipad tableteknek), árban az is beleférne, viszont kicsit nagynak találom a méreteit, nem tudom, hogy hosszú távon mennyire tudnék vele megbarátkozni, a minit pedig elég drágának találom (igaz specifikációkban sokkal jobb, és ott úgy tippelném, hogy egy 5-6 évig kiszolgálna, és támogatás is lenne valószínűleg os oldalról).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- Apple Ipad 10.generáció
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest