-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
robaGB10 #79117 üzenetére
nehéz megmondani, mi lesz a jó. felhasználástól is függ.
otthon én egy zipzáras bebújtatós tokot használok. amikor kell kiveszem használom tok nélkül, ha nem kell beteszem kész. persze így használat közben nem védi semmi, de bízom magamban annyira hogy ha használom, akkor nem esik ki a kezemből (bár már volt hogy bealudtam tabletezés közben...)
cégnél flip tokot használok, ami csak elölről védi a kijelzőt, használat közben hátrahajtom. előnye még hogy ez hajtogatható úgy is hogy állvány legyen, és akkor ferdén megáll előttem a tablet. bár ezt az állványba hajtogatást kétszer használtam az elmúlt 4 évben mondjuk.
ha a tab csak kézben van, akkor felesleges állványos, zavarni fog, útban lesz. ekkor vagy bebújtatós tok, vagy valami vékony szilikon cover. ha sokat lesz használva filmezésre, ilyenek letámasztva, akkor állványos tok. ha mindkét használat sok lesz, akkor inkább valami külön állványt rendszeresítenék, ami nem a tok része.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest