-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golyobis
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Köszi a választ!
Őőőőő nem feltétlenül navigációra szóval nem GPSként használnám, hanem ha elmegyek valahova ahol nem vagyok jártas (de tudom nagyjából hogy éppen hol vagyok, szóval nem nagyon van szükség gps helymeghatározásra), és szükségem lenne valamilyen szolgáltatásra, (pl: hol van a közelben barkácsbolt) akkor csak megnézném a Google térképen .
Nem tudom hogy internetezés céljára melyik érné meg jobban: mobilinternetet, vagy valamilyen telefoncsomagot váltani. (Vagy talán mindkettőt egyszerre?)
Az nem árt ha telefonálni is tudnék vele, de nem tudom hogy erre a célra szükséges-e egyáltalán a telefonnak "okos"-nak lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Dr.NX