Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SunMount3r
üzenetére
az 1 GB ram, ami okozhat gondot, hogy elfogy...
állítólag az 5ös droid eléggé eszi a ramot, legalább is anno amikor én panaszkodtam arra hogy egy két hét után belassul és eldobálja a wifi kapcsolatot, akadozik, és nem győzöm újra indítani, valamint két három hetente hard resetet csinálni, akkor ezt a választ kaptam.
tény hogy a Huawei M2 ilyet nem csinál, pedig egy hónapja nyüstöli a lányom.wowpegazus: mondjuk egy éves gyerkőc lehet többször ejti le, mint használja

anno annyi idősen én a gyerkőcnek a leselejtezett mobiljaink adtam oda amin úgy ahogy eljátszott, zenét hallgatót, esetleg videókat nézett.
igazából nem a gyerkőcöt fogja a gyenge hardver és kevés ram bosszantani hanem az apját, amikor 5 percenként hozza oda hogy valami nem oké![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de komolyra fordítva a szót, egy éves gyerkőcnek szerintem elég a 7 colos lenovo.
elmegy annyi pénzért, és ha baja lesz, törik vagy bármi, akkor nem fogod sajnálni, mert még is csak egy "olcsóbb" kütyü megy tönkre... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dr.NX