- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Erről van szó, hogy mindenki azt vesz amit akar. Ahhoz remélhetőleg pedig tényinfok alapján fog dönteni, az xpad70-nek a hibái eléggé eltűntek itt és a másik topikjában is, egy srác tegnap vagy 5x kérdezte meg hogy most akkor simán megy rajta a hd anyag vagy sem. Láthatólag nem tetszik hogy leírtam egybe ezeket, nem értem hol ferdítettem és mi nem fedi a valóságot. Meg belinkelsz egy asztali médialejátszót, mi a franc köze van annak egy tablethez?! Gondolom sokan a 720p-s sorozataikat tableten is szeretnék nézni, ehhez hogy jön egy külön készülék? Akkor a 3g modem hibához belinkelsz egy netbookot?
A huawei topikot pontosan ezért ajánlottam a srácnak, ott leírták őszintén a jelenlegi hibákat, nincsenek elveszve annyira a hibabeszámolók. Egyik sem tökéletes készülék, az egyik kiforrottabb valamivel mint a másik, a hagyományos felbontás miatt nem jelentkeznek itt ott furcsaságok (launcher) és benne vannak azok a plusz funkciók, amiket ha a xpad70-hoz külön megveszünk/támogatni fogja akkor már az jönne ki drágábbra. Magyarán ahogy fentebb is írtam, ha nem kell 3g és gps és főleg fontos a játék (de ezt meg kell kérdezni hogy nagyrészt mennek-e én nem tudom) akkor xpad70. Ha kell gps vagy és 3g én már elkerülném, valakinek viszont nem gond hogy telefonról, stickről(majd), meg bluetoothos gps-el szórakozik.
Zolesz007: Full hd: "Itt meg, meg se röffen elvileg, csak ac3 nem tetszik neki." Na erről beszélek, ennek mi értelme van? Magyarán nem igazán játssza le ez sem a hd anyagot a gyakorlatban, az elterjedt fájloknál. Jó lenne ha dolgoznának rajta hátha megoldható, de jelenleg megint egy olyan mondat hangzott el ami alapján egy laikus aki nem tudja mi az ac3 azt gondolná 99%-ban megeszik mindent. Én pl tegnap nézegettem csak meg hogy a videoanyagaim milyen hangsávosak és még csak nem is vagyok annyira anti IT világbeli személy. Én is azt hittem eddig, hogy viszi hanggal a hd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RTX 2060S 8GB Rampage SHIVA 600W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest