Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
netkoo
üzenetére
Nem ajánlott. Egyrészt túlárazott, másrészt meg maga a brand is a nem ajánlott kategória.
Ennyi pénzért amúgy már megkapod a Krüger & Mazt (ez is egy lengyel brand, ne tévesszen meg a név) EAGLE 1065-öt (KM1065) modernebb belsővel, igaz ez sem tartozik az ajánlott márkák köze, de akkor már a két rossz közül a legkevésbé rosszabbat érdemes választani.(#60378) antibes2000
4.4 alatt is működésre lehet bírni a Flasht.
-
antibes2000
tag
válasz
netkoo
üzenetére
szia,
ezt csak akkor vedd meg, ha kifejezetten 4.2 androidot akarsz használni a flash player miatt.
egyébként nem éri meg ennyiért. pár ezer HUF-fal drágábban sokkal jobb és támogatott gépeket lehet kapni.
Pl LG 10.1, Galaxy Tab 4, Lenovo A10, ASUS memo vagy TF padok.
Ehhez support nulla.
én vettem kb. 1 éve egy steelcore-t, de a RK3188 nem egy erőgép, párban a MALI-400-al.
Amig frissít, addig használhatatlan.
Én is csak a 4.2 miatt tartottam meg, meg a gyereknek jó nyüstölni.
nem túl HW igényes jétékok futnak rajta.
A HDMI meg a 2 GB RAM viszont jó dolog rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX