- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hobby elektronika
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Izzé
őstag
válasz
Polllen #58541 üzenetére
Ha valaki az ios-hez hasonló tempót akar androidon, annak csak a stock droidot és a miuit tudom javasolni. Szóval N9 és Xiaomi Mi Pad. Kár hogy mind a kettőben Tegra van...
Az Lg G pad 8.3-nak most már tényleg jöhetne valami frissített változata! Jó tab a mai napig, de a konkurencia kezd elhúzni mellette. -
xtend
senior tag
válasz
Polllen #58541 üzenetére
Értelek én, de pl az Alcor O819M is gyors, 8" kijelző és 1280x800 felbontás mellett is szép képe van, nem pixeles...például.... de ugye van még itt más fasza tab is
Nekem Tab S 10.5 van, de pl 4K videón veszem észre, hogy gyönyörű képe van. Persze amúgy sem pixeles, csak olyankor látom, hogy a Note3-hoz képest sokkal jobbak a színek, még a fekete is szebb fekete, stb
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple Ipad 10.generáció
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest