-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
thetan
aktív tag
válasz
gradient99 #53105 üzenetére
WayteQ xTAB-8Q
8 asra értékelem az összeszerelés minőségét
Wifi jó, eddig érzékenyebbnek találtam mint a többi androidos cuccaimnál. Stabilan tartja. gyorsan talál jelet és gyorsan felcsatlakozik probléma nélkül
-
zoli03
őstag
válasz
gradient99 #53105 üzenetére
Nem sok tablet fordult meg a kezemben, úgyhogy nemigazán tudnám reálisan értékelni (de én 7 pont körül adnék neki).
Amit én észrevettem: ha erősen nyomom a hátlapot, akkor középen neki lehet nyomni az akkunak, de ez pár tized mm, valamint a kijelzőt is be lehet nyomni egy picit. De ezek csak akkor fordulnak elő, ha direkt nyomogatom, átlagos használatban nem nyomódik be. Ha nagyon feszegetem az átellenes sarkainál, akkor van egy kis recsegő hangja, de akkor már annyira feszítem, hogy már nem szívesen teszem. Szóval normál használatnál sehol sem recseg, nem mozog rajta semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- EAFC 25
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest