- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- TV antenna és jelerősítés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Micro Four Thirds
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Hozzáteszem,hogy ha tényleg csak olvasásra kell és árérzékeny a dolog akkor egy 708dr/704t/Concorde Tab Rooke is használható a célra.Mondom ezt úgy,hogy most egy 79qci-t használok ips panellal és baromi jó,de a gagyi My Audio 708dr-el (aminek tényleg silány egy monitorja van,de legalább 1024x600 a felbontása) is vígan olvastam napi 1-2-3 órát esténként.Előtte két olcsó Prestigio (3172B/3774B) készüléket használtam ami 800x480-as felbontást tudott és szintén csak sima tft panellel rendelkezett(bár egész jól bírta a döntögetést) és majd másfél évig vígan használtam,a szemem is megmaradt és többszörösen visszahozta az árát.Egyet kell tudatosítanod,hogy menyiért mit kapsz.13-20 ropiért(durván 5-10 könyv ára) nem kell csodát várni,de ettől még bőven használható.Igen a panel döntésre érzékeny,de én mindig is szemből olvastam könyvet,bármilyen furcsa is.Igen az ips és akár az e-ink más kategóriát képvisel,de más az áruk is.Az aksi sem lehet ebben az árszegmensbe nagy durr,de ofline használat mellett egy visszafogottabb monitor beállítással azért elég sokat meg lehet spórolni az üzemidőből.
Különben én is gondolkodtam az S1-en és bár mint tablet,nálam teljesen megbukott,de mint extra olcsó könyvolvasási lehetőségként,kis kompromisszumokkal és főleg ennyiért vállalható dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- PlayStation 4
- Mobil flották
- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Parkside szerszám kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest