-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit linkeltel az kb a concorde one, hat hasznalhato, nem porgos , meg neha megakad a mukodese, de gallyra vagni jo. A het vegen volt olyan a kezemben,nekem arra lenne jo hogy leszokjak a tabokrol, de egy 5 eves gyermeknek kezdo tabnak okes. Videokat viszi, a youtube is elkocog rajta, es az egyszerubb gyerekeknek keszult jatekok is elfutnak rajta.
-
Luissimo
veterán
nemszívesen vauvau bele, végülis ez mindenkinek a magánügye, deazér egy ötéves gyermek az mégiscsak egy ötéves gyermek , nem
oké, nézzen rajta filmet néha, ha kocsiban mentek valahová, vagy ilyesmi, de a tabletek célközönsége szerintem a 10 évvel idősebb generációnál kezdődik.
de nehogy félreértsd, nemakarok én okoskodni, nyalván, az egyiknél ha van, akkor a mási nyafognifog miatta.bááár, tudod, 50 dodóért akár jólehet gyerekjátéknak is
egyébiránt, amire válaszoltál az egy 3 évvel ezelőtti hozzánkszólás volt, ugyenembaj ??
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Microsoft Excel topic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged