Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Dreadloord
üzenetére
Igazából inkább hagyjuk a dolgot. Ha androidos lenne az ipad mini, akkor lehetne összehasonlítgatni, de mivel ios-es, ezért teljesen fölösleges

A különbség aktív használat mellet jön ki, érzésremonti0222w: lényegtelen az adatokat nézni. Az egyikre egy tucat oprendszer van a másikra olyan, amit hadrverre igazítottak, így feleannyi sebességből is ki lehet hozni ugyanazt akár. De nem ismerem a chuwit, nem is néztem teszteket, igazából nem is fogok

Igazából csak most került nálam össze az ios az andriddal. Nekem iphoneom van, nagybátyám vett egy wyteq tabot. Amikor nyomkodom, azért érzem, hogy hiába van benne erő, hiába ez meg az, más, és nem érzem jobbnak

Jó igazából nem is a Chuwival van bajom, hanem az androiddal magával. Én az ios-t jobban szeretem

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ Lenovo Tab 10.1 + Clear Case (10.1" / 4GB / 64GB / WiFi)
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ipad (7. gen.2020.) 10.2", 32Gb/3 hó. garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX