-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Teddy
őstag
válasz
Dreadloord #37079 üzenetére
Igazából inkább hagyjuk a dolgot. Ha androidos lenne az ipad mini, akkor lehetne összehasonlítgatni, de mivel ios-es, ezért teljesen fölösleges
A különbség aktív használat mellet jön ki, érzésremonti0222w: lényegtelen az adatokat nézni. Az egyikre egy tucat oprendszer van a másikra olyan, amit hadrverre igazítottak, így feleannyi sebességből is ki lehet hozni ugyanazt akár. De nem ismerem a chuwit, nem is néztem teszteket, igazából nem is fogok
Igazából csak most került nálam össze az ios az andriddal. Nekem iphoneom van, nagybátyám vett egy wyteq tabot. Amikor nyomkodom, azért érzem, hogy hiába van benne erő, hiába ez meg az, más, és nem érzem jobbnak
Jó igazából nem is a Chuwival van bajom, hanem az androiddal magával. Én az ios-t jobban szeretem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Revolut
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Robogó, kismotor
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ONYX NOTE MAX 13,3" Gyakorlatilag Új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest