- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG C3: egy középkategóriás OLED tévé tesztje
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
Pszihonaranc #32490 üzenetére
Szevasz!
Én nem azt állítom, hogy helyettesíteni tud egy laptopot, én olyan eszközt kerestem és találtam kiegészítőkkel, amely megfelel azokra a feladatokra amire használni akarom.
Ott látsz 2 kiegészítőt: egy sima kitámasztós tartót/védőt (igen praktikus) tablet méretét, súlyát alig növeli, de ha "gépelni" volna kedvem vagy sokat kell írni, "átmegy" a billentyűzetbe. Itt a válasz, hogy hogyan csatlakoztatom a billentyűt.. bedugom.
Amit nem látsz? van hozzá OTG-vel bluetooth stick, bármely BT-s eszközt fogadni tud. És akkor már fut rajta az IGO navigátor is.
Nem sok alkalmazást tudsz mondani, amit én nem tudok futtatni (jó, filmet nem fogok konvertálni), de amire használom elég.(DualCore, 1MB, IPS, 16MB FlashRom, 1024*600 már elég "öreg") Pl. utazás közben tanulok vagy e-book-ot olvasok. Erre meg a laptop nem jó.
És mindez a nem látható BT Stickel együtt cakkk-pakk 34e-ből megvan.... (És egy laptop?)
Nem hiszem, hogy van értelme vitázni mire való (arra hozni érveket mire és hogyan nem lehet használni), Amúgy egyetértek mesterségesen sulykolják, hogy kell ilyen, sokáig ellenálltam, vettem, vidáman használom.
És belefér télikabátom belső (nagy) zsebébe észrevétlen.
Üdv: StMiklos -
interstate76
addikt
válasz
Ez már felesleges kötekedés, öregem, ezt inkább ne itt és ne velem... Teljesen érthetően leírtam, hogy milyen felhasználási célra alkalmasabb nekem a laptopnál a tablet, nem tudom, mi érthetetlen a számodra, de szerintem fuss neki még egyszer.
-
LámaZ
addikt
válasz
Olvasd el a blogom!
Ott leírtam a meztelen igazságot. -
whatnot
őstag
válasz
Szövegértés...
Azt írta, hogy amire ő használta a laptopot, azt szinte teljesen ki tudta váltani a tablet, sőt, még praktikusabb is.
Még egyszer kihangsúlyozva: az ő céljaira alkalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Fotók, videók mobillal
- eBay
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged