- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
this is life #30972 üzenetére
Szevasz!
Köszönöm... Így illik.
(((Ismerem, próbáltam mind régóta, elnézést, hogy nem verem nagydobra...Én csak IGOban gondolkozom, a többitől valamiért idegenkedem. Meg aztán: kb. ugyanazt látom PNA-n, PDA-n, Androidon, immár évek óta,talán ezért.))) Van még azért Smart2Go is, használható, de korai változata elég embrionális. Az alap megy neki, de csak az alap, semmi extra.
Üdv: StMiklos -
Ropman
tag
válasz
this is life #30972 üzenetére
Én is köszönöm az offline navi megoldásokat
Esetleg kérhetnék még tjb007, Chaser, z0d1AK, laszlohu kollégáktól is egy listát, hogy ha most kellene / szeretnének tabot venni, mi / mik lennének a befutó modellek ? ( tudom a pénz meghatározása sokban befolyásolja a választást, de mondjuk saját pénzetekhez mérten. [ én amúgy mint fentebb írtam kb. 80e alatt szeretnék maradni végül, de ezt is simán túl léphetítek, ha úgy érzitek, hiszen lehet 100 felett van, amit szerintetek érdemes egyáltalán megvenni. ])
Amúgy lehet hasznos volna egy ilyen lista a topic első hozzászolásában. Egy lista amiben mondjuk az igazán régi motorosok, egy listát állítanának össze, hogy mi az éppen favorít 30e, 50e, 70e, 100e feletti vásárlok számára, és ha ez havonta egyszer frissülne, akkor a legtöbb embernek automatikusan meg lenne a válasz, hogy mit is vegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- VoLTE/VoWiFi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Nintendo Switch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest