-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
this is life #30972 üzenetére
Szevasz!
Köszönöm... Így illik.
(((Ismerem, próbáltam mind régóta, elnézést, hogy nem verem nagydobra...Én csak IGOban gondolkozom, a többitől valamiért idegenkedem. Meg aztán: kb. ugyanazt látom PNA-n, PDA-n, Androidon, immár évek óta,talán ezért.))) Van még azért Smart2Go is, használható, de korai változata elég embrionális. Az alap megy neki, de csak az alap, semmi extra.
Üdv: StMiklos -
Ropman
tag
válasz
this is life #30972 üzenetére
Én is köszönöm az offline navi megoldásokat
Esetleg kérhetnék még tjb007, Chaser, z0d1AK, laszlohu kollégáktól is egy listát, hogy ha most kellene / szeretnének tabot venni, mi / mik lennének a befutó modellek ? ( tudom a pénz meghatározása sokban befolyásolja a választást, de mondjuk saját pénzetekhez mérten. [ én amúgy mint fentebb írtam kb. 80e alatt szeretnék maradni végül, de ezt is simán túl léphetítek, ha úgy érzitek, hiszen lehet 100 felett van, amit szerintetek érdemes egyáltalán megvenni. ])
Amúgy lehet hasznos volna egy ilyen lista a topic első hozzászolásában. Egy lista amiben mondjuk az igazán régi motorosok, egy listát állítanának össze, hogy mi az éppen favorít 30e, 50e, 70e, 100e feletti vásárlok számára, és ha ez havonta egyszer frissülne, akkor a legtöbb embernek automatikusan meg lenne a válasz, hogy mit is vegyenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged