- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csygusz
tag
válasz
csibe1 #26367 üzenetére
Fogalmam sincs, de én konkrétan a megbízhatóságot a szoftveres részre gondoltam. Nem láttam még egy almás gépet sem úgy elfosni magát és úgy széthullani, mint egy androidosat. Viszont ennek a hátránya, hogy nem olyan szépen testreszabható, és mára már nagyon unalmas a felülete.
Valamit valamiért. Így tud uralkodni az alma és google az embereken egyszerre. Két dudás egy csárdában mégis jól elfér -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csibe1 #26367 üzenetére
Pont annyi garanciával, mint a legtöbb Androidos táblagépet. Amúgy kiforgatod a kolléga szavait, ő nem hibátlant, hanem jó minőségűt mondott. Hibátlan nem létezik.
(#26368) smkb: Leírom megint: Mert a moderátorok MINDEN topikot bezárnak ami táblagépekkel foglalkozik és ide irányítanak mindenkit aki egy táblagépes gyűjtőtopikra kíváncsi. Mindennek van "Milyen XY-t vegyen?" topikja, legyen az notebook, VGA, CPU, stb... Ha valaki ilyet nyit táblagépesben akkor a modik bezárják is ide küldik. Nem tehetek róla, hogy egy táblagépes vásárlással kapcsolatos kérdést ami iPad-et is érint, kénytelen vagyok egy olyan topikban feltenni aminek a nevében benne van az Android szó.
De igen, belátom, hogy hiba volt.
-
smkb
őstag
válasz
csibe1 #26367 üzenetére
"Köszöntem a segítségeket és örültem, hogy lehettem Apple fanboy amiért szentségtörésként leírtam, hogy a Nexus 7 mellett az iPad minin is gondolkozom."
Nem is értem akkor miért pazaroltad a karaktereket a "Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /" c. topicban. Mind a Nexus 7-nek, mind az iPad Mininek van saját topicja, mert ha még Nexus 7 és valami más Androidos táblák közt vacillálnál, ok, de így totál okafogyott ide egy betűt is írnod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest