- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
bpmcwap #26306 üzenetére
Nem a kijelzőbe... de látom hiába beszélek, mert az összehasonlító képek alapján nem látsz a két készülék között egy csepp hasonlóságot sem. Lehet téged nem zavar egy 98%-os iPad copy, de engem igen, szerintem rettenetesen béna.
(#26312) tvamos: A Note 10.1 nekem is nagyon tetszik, de az már jóval a keretemen túl van. Lehet kapni egy-két helyen 100k körül, de átbaszós sufni GSM-től nem veszek semmit. Cipős dobozban, tartozékok nélkül, bolti garanciával (mivel néhány havonta amúgy is felszívódnak és más néven újra nyílnak, ezért semmit sem ér). Egy rendes viszonteladótól, aki valódi Samsung garanciát ad, jó esetben 150k az ára.
(#26344) Tomix24: Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá. Ha téged nem zavar, hogy egy magyar iPad koppintás a design, akkor 60k újonnan (ahogy néztem még nem kapható csak 1-2 hét múlva).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Borderlands 4
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest