- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP notebook topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arménia43
csendes tag
válasz
Mandarinn #18867 üzenetére
Ma voltam egy boltban ahol kipróbáltam Myaudio 808A-t (Hamár ehhez hasonlot tervezek venni).
A gondom az volt, hogy YouTube-n nem lehetett lejátszani videokat és elég lassan is töltöttek be a lapok.
Ehhez pedig a kérdésem ez mindegyiknél így van? A filmnézés, játékok közben akadás lehetséges? (Processzor típus: ARM Cortex A9
Processzor frekvencia: 1,2 GHz, MAX: 1,5 Ghz)
Skype-t mennyire birják a tabok? mert olvastam olyat is, hogy van olyan amelyiken egyszerűen megszakad és lehetetlenség kapcsolatot létrehozni. Mivel könyv, magazin olvasást is tervezek rajta. Prc,epub,mobi,djvu formátumokat is tudnak kezelni?Igaz ez a 808DCC nagyon megtetszett azok közül amiket ajánlottál. Bluetooth, 3G, 2 cam, nagy kijelző. Köszönöm a segítségedet. Érdemes előre rendelni v. inkább megvárni a nép hangját esetleg egy tesztet?
Bocs ha sok benne hülyeség, de még nem vagyok jártas ebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest