Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közösen vinné a játékokba a gépi tanulást a Sony és az AMD
- Azonnali fotós kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
fezsoo
aktív tag
válasz tjb007 #59391 üzenetére
Köszönöm a megerősítést.
Csak ugye jó lenne a nagy kijelző mert nem lát valami jól sógornőm.
Javasoltam neki a 8'-ban 40k-ért a Wayteq-et. Meg 10'-ban a Concorde-ot 50K-ért.
Csak jön a kérdés hogy ez a Navon csak 30K. Miért nem jó?Ez van akkor ha sajnálja rászánni a pénzt aztán meg majd osztja az észt hogy mit ajánlottam neki.
Ulefone Armor 21; Hp 8440p; HISENSE 58A7100f
-
_ak_
addikt
válasz tjb007 #59382 üzenetére
Igazából ismerősnek kell és még Ő sem tudja, majd persze megnézné élőbe. Egyébként egy Alcor Zest-et emlegetett, hogy a többihez képest jobb speckókkal látta, de a típusát nem tudta megmondani.
Gondoltam rákeresek itt a fórumban, de látom, hogy több verzió is van belőle.Let's begin, de gozaimasu!
-
Scale
őstag
válasz tjb007 #59322 üzenetére
Mennyire fogná meg egy realworldracing szintű játék? Amúgy leírás alapján tetszetős mindkettő.
Telefonomban elvileg régebbi mtk proci van és azon jól mennek a játékok bár a magok órajele magasabb mint ezeknek a tabletekének az órajelei.Igazából a kettő tablet között sok különbséget nem látok. Asuson 4.2 van, 16gb rom.. egyedül a gpu tér el, amiben nem igazán vagyok jártas, hogy most melyik is jobb.
Melyik mellett kellene döntenem?
-
törölt tag
válasz tjb007 #59307 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nekem elsősorban dokumentumok olvasására, szerkesztésére kell a gép. Akkor ezek szerint érdemesebb lenne a régebbi jobb felbontású tablet? Sokkal-gyengébb a régebbinek a processzora? Csak azért, mert nem nagyon vágom az ilyen hardveres dolgokat.
Köszönöm. -
vagabor
aktív tag
-
csudri
őstag
válasz tjb007 #59261 üzenetére
Köszönöm, akkor szerintem Asus vagy Samsung lesz. Rákerestem mind a kettőre, úgy látom az Asus meg is kapnám annyiért, amennyit visszaad a Edigi, a Samsungnál rá kell dobni picit. Szerintem megmutatom mind a kettőt képen anyámnak, mondja meg ő melyik tetszik neki.
Egy kérdésem még ha lehet, rákerestem az OTG-re, esetleg TV-re kötésre, ezt csak az Asusnál merték leírni. A Samu nem tudja vagy csak épp nem volt odaírva azokon az oldalakon, amiket néztem? (GSMarena)
-
csudri
őstag
válasz tjb007 #59256 üzenetére
Legyen 7-8 hüvelyk, 3G. A 4:3-at már letojom, csak olyan gépet adhassak anyám kezébe, ami jó.
Ja és a legújabb kívánság - beszartok - nyitogatós tokot lehessen hozzá kapni, mert ami a Prestigióhoz volt - érted bakker, párnázott bőrtok - az szar, mert abból ki kell venni...
-
Nauri
csendes tag
válasz tjb007 #58446 üzenetére
Tervezek tabletot szerezni, de szűk a keret! Zsé alig.
Ezért néztem a postánál lévő Samsunygot, amit kotelezo eletbiztositas felvetelekor adnak mellkesen, asszem 3. honaptol..Mozaik programban van ez a termek, meg van benne gps, de sim csatlakozo tenyleg nincs? XD
Mind1, Az Ace minin át akarok majd wifin netet osztani rá. Szerintetek érdemesebb e olcsobb modellekbe tenni? Van e vele nyűg: én pl napi szinten 6 oran at nyomkodnam, mit birnak ezek 1 toltessel? Van ismim, akinek az uj wayteqja nem bir ki 3 orat sem. Tapasztalatok? Posta Mozaik?
-
-
-
félisten
válasz tjb007 #59155 üzenetére
Ezt nem figyeltem, ezek szerint felmegy 4.4.2-re is, viszont a phablet-et kenhetem a hajamra, ha 7" a minimum. Pedig jó lett volna egy 5.5"+ méretű szörnyetegen használni, így legfeljebb a Fonepad 7 jöhet szóba...
(#59156) csendes
Köszi, így már világos!
Igen, inkább csak olvasgatásra lenne, ill. alapvető jegyzeteléshez / formázáshoz.A mobiloshoz is kell 365-licensz?
Illetve mindkettőhöz kell Outlook-fiók?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Bluerainbow
Közösségépítő
válasz tjb007 #59148 üzenetére
Köszönöm szépen
Gondolom a Samsung galaxy note 10.1 p605 -al jobban járnék. Azt most elég jó árban meg tudnám szerezni 2 éves mobilnet előfizetéssel.
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
VD
őstag
válasz tjb007 #59148 üzenetére
Akkor jól sejtettem. Galaxy Tab S-t ajánlottak még, de az dokkolóval együtt 200+
Az intel proci miatti félelmem alaptalan? Kollégámnak régebben volt valami ZTE telefonja ami szintén intel CPU-s volt és elég sokat morgott, hogy ez sincs a telefonjára play-en, meg az sem kompatibilis. -
Palika71
őstag
válasz tjb007 #59092 üzenetére
Köszönöm a törődést!
Szerinted az olyan hirdetések, hogy pár hónapos vagy új hálózatfüggő készülékek, és nem hűségesküs, az valóság lehet?
Miért vállal valaki hálózat függést, ha nem azért, mert olcsóbban kapja meg a készüléket? De akkor meg ott a hűség kötelezettség. Vagy nem?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
KubanitoS
veterán
válasz tjb007 #59014 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Nézegetem Ebay-en is a kínai csodákat. 25 ezer forint körül lehet kapni 10"/16GB/Quad Core gépeket. Véleményetek szerint ezek teljes mértékben zsákbamacskák, van értelme nézegetni ilyesmit?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Pityu.
nagyúr
válasz tjb007 #59014 üzenetére
Törölni nem muszáj,elég lenne,ha csak a kezdőképernyőn nem lenne ott,mert nem használjuk,meg csak bele lóg a háttérképbe.Rootolni nem akarok,mivel gondolom az garancia vesztéssel jár.Meg valahol írták ha törölném az alkalmazást akkor törlődne valami Google Now is.Na és kikapcsolni hol és milyen név alatt lehet?
#csendes
Nekem nem a tetején van,hanem úgy középtájt felé mint a képen,bár ha ilyen átlátszó lenne gond se lenne,de az a csík egy fehér csík ami kitakar.
Gondolom átlátszóvá nem lehet tenni.
[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
-
_GT_
csendes tag
válasz tjb007 #58991 üzenetére
Ez a dual boot nagyon tetszik, de félek, hogy a két oprendszernek kevés a 32GB tárhely. Láttam, hogy a Teclast X98 Air 3g-ből van 64GB-os belső tárhellyel is. Szerintem ez lesz az ideális választás.
Érdekelne mennyiért lehet beszerezni és milyen határidővel. Ebben tudsz segíteni, esetleg ajánlani valakit, aki foglalkozik a behozatallal?
Használtan találtam 32GB-osat, ha a 64-es túl drága, akkor szerintem megveszem ezt.
Kezdek megbarátkozni a fehér színnel, nem akarom pazarolni az idődet, túl sok energiát azért ne ölj sötétebb keresésébe.
Nagyon köszönöm az eddigi segítséged!
-
_GT_
csendes tag
válasz tjb007 #58902 üzenetére
Ez a Teclast a leírás alapján nagyon jónak tűnik. A Teclast mint márka amúgy milyen, mennyire megbízható, van ezzel tapasztalat?
Látom, hogy amit linkeltél az Spanyolországból jönne. Feltételezem azért kicsit drágább mint ami a sima oldalon a tabletek között van, mert erre már tuti nem jön vám+áfa, jól gondolom?
Nézegettem az oldalon, hogy van-e sötétebb színben, de csak a fehéret találtam. Esetleg tudsz ajánlani hasonló tabletet sötétebb előlappal?
Köszönöm!
-
gduck
addikt
válasz tjb007 #58902 üzenetére
Fájlkezelőben sdcard0-nak látszik, tárhelynél USB storage, az alkalmazásoknál meg egyáltalán nem látszik... Akkor ez egy használhatatlan vacak, 200MB szabad helyre lehet telepíteni. Én még ilyet életemben nem láttam eddig Ilyet akkor NE VEGYEN SENKI!!! KATT IDE!
[ Szerkesztve ]
-
poirot
őstag
válasz tjb007 #58741 üzenetére
Megvettem az ajánlott androidos PRESTIGIO MultiPad Wize 5002 10,1" IPS tablet PMT5002 tabletet.
Tökéletesen meg vagyok elégedve vele eddig.
Teszi a dolgát, hosszú üzemidővel, és mellette egy bluetooth-os speakar-rel, youtube-ra nézésre wifi-n, pdf, doc, stb olvasására tökéletes.
-
Songo
senior tag
válasz tjb007 #58781 üzenetére
Köszönöm megnéztem őket, de engem mégis a videó bemenet része érdekelne leginkább
HDMI kimenetet a telefonomra is tudok varázsolni a bemenet sokkal fontosabb lenne.Pl ezen is van. csak totál nem értek a tabletekhez, de még mindig egyszerűbb megoldásnak tartom mint egy car pc építését.
Köszi a segítséget
-
cidalain
veterán
válasz tjb007 #58802 üzenetére
Téma összefoglaló:
Talán lehetne olyan mint más tematikus topikokban, hogy ársávonként 2-3 ajánlott modell kiírva, esetleg a modell után zárójelbe kiemelve egy két fontosabb tulajdonságot (x", y Ram, z Rom, GPS, 3G, 2 év gari)
Ezt a listát elég lenne havonta kéthavonta egyszer frissíteni, ahogy változnak az elérhető gépek.
Ilyesmire gondoltam, mint a fülhallgató topic összefoglalóban a legvégén, szakmai részt elhagyva, vagy sokkal rövidebbre fogva.[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Gyuc
aktív tag
válasz tjb007 #58781 üzenetére
Szia Tjb007,
Lenne egy kérdésem.Látom itt ezt az MHL adapter dolgot.Ez mit jelent?
Azon gondolkodtam milyen jó lenne a telefonomról(tabletről) videot lejátszani TV-n.
Találok olyan kabeleket ahol az egyik vég HDMI a másik micro usb.
Viszont azt írja csak Samsungokkal működik.Az én csájníz mobilom akkor ezek szerint nem alkalmas a lejátszásra?
Előre is köszi -
csabyka666
veterán
válasz tjb007 #58753 üzenetére
Köszi! Ezt pont nem próbáltuk, de szerintem a készülék GPS vevője rossz, mert feltelepítettünk két másik appot, és egyikkel sem talált műholdat. Kikapcsoltam a repülős módot, hátha attól van, de sehogy sem talált, nyílt terepen sem.
Áttérek a másik topicba, köszi!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
total90
veterán
válasz tjb007 #58761 üzenetére
Azzal sem megy
Ha holnapig nem tudom megoldani, akkor megy fej E-Bayre mint szoftverhibas cucc, aztan ha kell valakinek megveszi. Gondoltam meg tudom csinalni, de ugy latszik nem. Szuleimnek akartam amugy adni, de akkor jon az eredeti terv, G Pad.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Songo
senior tag
válasz tjb007 #58709 üzenetére
Na újrakalkuláltuk a dolgokat. 7-10col közöttit keresek. Ha ide nem fér be akkor majd a műanyagozás megoldja A lényeg a tudás lenne
Szóval navigációra kellene elsődlegesen. De nem lenne rossz ha komoly ki és bemenetekkel rendelkezne. hogy akár tolatókamerát is ráköthessek.
Árat nem szabok meg jöhet minden alternatíva.
Komoly hifi épül a járgányba így annak a bementére kötnénk rá a tabot így ha kell azon is megtudna szólalni.
Videólejátszás navigáció, netezés lenne az elsődleges cél.Köszi előre is.
-
Shingen
addikt
Azon is gondolkodtam lehet a memória szállt el benne?
Az ért nem tölt be az android rendszer?Mert azt mondta a gyerkőc, hogy játszott aztán kifagyott a tablet fekete képernyő és a játék hangja ment de akadozva.
Aztán kikapcsolta és mikor vissza akarta az történt mint amit feljebb leírtam.風林火山
-
jolti05
őstag
Képernyőmentést nem, mivel nem írható a tárhelye a tabletnek (...?), de telefonnal lefotóztam.
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
total90
veterán
1. kerdes, miaz az ADB?
1.1 honnan szedjem le?
2. kerdes, hogy telepitsem ha nem tudom feloldani a telefont? Tehat be kellene lepnek a g-fiokkal, de nincs halozat, nem lehet belepni
3. tanuljak meg latni, mert ott van a linkelt oldalon
koszi, megprobalom...
[ Szerkesztve ]
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
ot93
senior tag
Értem, köszi... Asszem Asus lesz és azt akkor helyben át is tudom venni E-digitalban. Egyébként asus-t mediamarktban teszteltem, kijelzője megfelelt nekem. LG viszont nem volt így nem tudtam összehasonlítani... Akkor meg is rendelem és személyesen átveszem remélhetőleg hétfőn és akkor írok róla véleményt ha akarjátok... :-)
Még egyszer köszi!
CRF300L
-
ot93
senior tag
válasz tjb007 #58720 üzenetére
Köszi a választ! Még lenne olyan kérdésem, hogy most nézegettem az Asus Memo Pad 7-et (ME176CX), amit most pár ezerrel olcsóbban adnak iponnál... Megérné inkább azt venni? Igazából LG-t amit ajánlottál meg ezt néztem ki és nem tudok dönteni... :-)
Asus mellett szól hogy valamiért jobban tetszik :-), elméletileg erősebb, ezt tudnám venni helyben is viszont az lg-ben van infralámpa (távirányító funkció), jobb kamera, rezgőmotor, viszont neten kéne rendelni ami garancia szempontjából nem tudom mennyire hátrány. Továbbá az Asus-ról valami üzemidő problémát olvastam, de állítólag már javították frissítéssel. Fényerőre gazából mindegyikre azt írták, hogy napsütésben már nem éppen jó, de hát valami kompromisszumot kell kötni ezen az árszinten :-)LG Iponnál kiszállítással ~40.500, PCX-nél meg csak 1 évet adnak rá, e-digitalban már csak fehér van, mediamarkt meg valahogy nem szimpatikus :-/
Asus Iponnál 38.500 kiszállítással (IPON garanciával), PCX-nél ~ 39.500 kiszállítással, E-digitalnál ~37.000 + tok
Tekintve, hogy nem vagyok jártas a tabletek között és ezen boltok közül csak a pcx-el volt dolgom (garancia), így segíthetnétek, hogy melyik boltot ill. tabletet válasszam....
Előre is nagyon köszönöm, bocsánat, hogy ilyen hosszú voltam...
[ Szerkesztve ]
CRF300L
-
-
Kilmar
újonc
-
poirot
őstag
válasz tjb007 #58720 üzenetére
Köszönöm a választ.
Mint az elöző, hozzászólásomban írtam, hogy csak megjelenítésre akarok tabletet, vagyis pdf, rtf, doc, xls file-ok olvasására. A válaszodból, viszont nem tudom egyértelműen kivenni, hogy a szerkesztésre is gondolsz, vagy csak a megjelenítés/kompatibilitásra is, és már az sem olyan gördülékeny, mint windowsos tableteknél.
Nekem csak az olvasás kell, semmi más. Ezt tudja-e teljesíteni az Android rendszer minden trükközés nélkül.
Ez a kérdésem.
Bocs az értetlenkedésért, de tisztázni szeretném, mielőtt "mellé nyulnék" a vásárlással.
Köszönöm a válaszod.
-
törölt tag
válasz tjb007 #58684 üzenetére
A Prestigo is támogatja a leírás szerint, nem?
http://www.prestigio.hu/catalogue/MultiPads/MultiPad_Color_7.0_3G#/product-specs?article=PMT5777_3G_D_BKLenovo-t annyira nem szeretnék, állítólag a szervizük nagyon rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest