- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vagabor
aktív tag
Sziasztok, szülőknek szeretnék venni tabletet, semmi extra igény nincs, csak facebookra kellene, meg kevés internet.
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb?
Jó a 8as
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Újat
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Külföld, angol amazon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, böngészés, stb.)alap böngészés, kevés film
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
30-40k max, de minél kevesebb annál jobb. -
vagabor
aktív tag
Sziasztok, bocs ha offtopic, nem találtam megfelelőbb helyet ahol megkérdezhetném a bajom. Csak az érdekelne hogy tudtommal csak az asus biztosít nemzetközi garit. Na most ha vennék egy tabot itthon Mo.-n, és meghibásodna az euban akkor ott is érvényes lenne e a gari? Nem tudom miért nem látják be a gyártók hogy tabletet is cipelne a nép külföldre, de a gari meg nem mindenhol érvényes.
Koszi előre is -
vagabor
aktív tag
Sziasztok
Tabletet szeretnék venni az alábbiak szerint:
- hány hüvelykes legyen a kijelző? 8 minimum, illetve sokat használnám úgy a gépet hogy az ablakok a képernyő két szélére illesztve egymás mellett vannak, nem tudom ennek tudatában melyiken férnék el jobban.
- új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Újat
- itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Külföldön élek ezért csak az operál (UK)
- mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Játék elvétve, inkább Net, Film,
- mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60-65kNézegettem az LG G padját, a G2-t nagyon megszerettem így a Gpad is egy opció viszont abban nincs 3G ami ha hosszú távra tervezek jó lenne. Ami a lényeg lenne hogy normális kijelző (lehetőleg IPS) és sd kártya hely.
Lehet hülyeséget kérdezek de még nem volt tabletem, ezekre külső usb eszközt lehet csatlakoztatni?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest