- Forrmell.enn
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
xtend
senior tag
válasz
tjb007 #57238 üzenetére
Igen én is azért kérdeztem, mert már több napja majd egész nap ilyesmiket kutatok, de nem találtam fél áron se olcsóbban
Esetleg még a tinydeal-en van most a Cube Talk9X ami jó vétel 51.000-ért ott lehet sima postát is választani.....de nem fogok kísérletezni, ez nekem már sok pénz ahhoz, hogy ezzel kísérletezgessek, hogy lesz vagy sem áfa
De mindenkinek köszönöm az infókat és segítséget, eddig az Alcor a befutó (nálam).
-
xtend
senior tag
válasz
geucsa #57236 üzenetére
Keresgéltem már előtte is elhiheted
De nem találtam árban megfelelőjét. Hardverben igen:
http://www.aliexpress.com/item/Cube-Talk-9X-U65GT-MT8392-Octa-core-1-7GHz-WCDMA-9-7-inch-Phone-Call-2048/1950976021.htmlTöltővel együtt a 16gb-os már 199 dollár (DHL-el együtt, mást nem lehetett választani). A DHL meg ugye vámoltatja azaz +27% áfa terheli, úgyhogy a mostani árfolyammal számolva 70.000 Ft (+/- 1.500 ft).
Az Alcor Access O819M pedig 50.000 Ft, itthonról. Igaz a kijelző mérete nem 9.7 hanem 8 col, meg fele felbontású és az akksija is kisebb, de ezek a tényezők nekem nem érnek meg +20.000 ft-ot
Ezeket nem azért írtam, hogy kekeckedjek veled, csak a tényeket írtam
Szóval amíg valaki nem mond számomra jobbat marad az Alcor Access O819M. Hamarosan írok emailt az itthoni képviseletnek garival, frissítéssel, supportal kapcsolatban és ha az is OK akkor azt veszem. Majd írok róla egy beszámolót egy külön topicban (ennek még nem találtam)
-
xtend
senior tag
válasz
geucsa #57229 üzenetére
Akkor sorry, az összes vámkalkulátor azt írja, hogy nincs tablet esetében vám, lehet ezek az oldalak mindegyike téved akkor:
".....Tablet Pc is duty free and a has a VAT rate of 27% . ..."
pl: [link]
Na de most ez egyébként mindegy is, nem okoskodni akartamA ALCOR 8" ACCESS O819M-nek mi a kínai "megfelelője" ami fél áron van? Mint ahogy te azt írtad
Hol találom?
-
xtend
senior tag
válasz
Milka 78 #57222 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat
Fúúú ez az Alcor 819M tényleg jó ajánlat, már csak az aksit kellett volna 4000 mAh helyett 6000-re készíteni és csillagos 5-ös gép lenne (a számomra). A gyártói oldalon azt írják, hogy "usage time up to 3hrs"...csak ugye kérdés hogy 3 óra, netet használva vagy játszva, mert akkor elég karcsú, hogy állandóan a 220-ra kötve kell lennie....de hát valamit valamiért ugye. A 100.000 ft-os tabban is lehet találni kivetni valót.
-
xtend
senior tag
válasz
tjb007 #57218 üzenetére
Amiről te írsz pont a drágábbik tablet (legalább is nekem). 50.000 Ft körül van. Értem én mit mondasz, de a kínai tabletek között az Onda elég jó márka a hardverén is látszódik mint pl egy 12.000 ft-os másik noname kínai tabletnél azért sokkalta jobb és én így értettem, hogy attól, hogy kínai és így olcsóbb nem hinném, hogy a 20.000-es tablet jobb az 50.000-nél, mint ahogy idehaza is van......szerintem....de lehet csak én gondolkodom így.
A fentebb listázott tabletekről van valami vélemény?
-
xtend
senior tag
válasz
Sanyabá #57215 üzenetére
Helyesbítenék magamon:
Tabletek esetében nincs vám "csak" 27% ÁFA!Igen elég f@sza gépezet, csak 55e ft már elég sok pénz ahoz, hogy 3-4 hétig várd, hogy megjöjjön és nehogy valami baja legyen. Bár a tinydeal-esekkel chateltem és azt mondták, hogy sima posta esetében nem szokták kibontani és rárakni az áfát és baja sem esik a készüléknek, mert úgy be van csomagolva. Csak hát ugye a gari. Na meg DHL-nél már van áfa és úgy már 70k az már nekem sok.
Viszont szemezgetek azzal amit fentebb írtam a listában a PP07 PIPO P7. Azt Angliából küldik csak nincs házózati töltőfej (???? de hogy miért???). Viszont vásárlás után 60 napig ha valami baja van, akkor ők fizetik a visszárut és cserét javítást is!
-
xtend
senior tag
@Milka 78:
Köszönöm a választ!Annyira sok brand van már a piacon a tabokból is, hogy azt sem tudja az ember, hogy mit vegyen. Elég sokat foglalkozom ezzel a témával mostanában mivel ugye tabot akarok venni, úgyhogy azért már letisztult egy kicsit a kép.
Mi a véleményetek ezekről a gépekről? Ki használt már ilyeneket? Ezek között filózok most: (előljáróban hozzá kell tennem, hogy egy-két tab azért került fel a palettára mert 5 nap múlva lejár a t-mob hűség és talán részletre kit tudom hozni a jobb tabokat is)
Samsung T310 Galaxy TAB 3 8.0 16GB: ami megnyerő nekem rajta, hogy 16GB tárhely, 1.5GB memória, gps, szép kép, 8 col, de viszont régebbi Mali400 GPU (bár a samu galaxy s3-ban is ez van és eddig mindegyik játékot vitte reccenés nélkül), csak nem tudom, hogy a 2mag elég lesz-e
Samsung Galaxy Tab 4 8 LTE: ugyanaz mint a fentebbi, csak már 4 mag, de viszont ez már drágább ugye
PRESTIGIO MultiPad Wize 5002 10,1" IPS tablet PMT5002: nagyobb kijelző mint a fentebbiek, de már csak 1GB memória, viszont Mali-450 GPU
PP07 PIPO P7: számomra ismeretlen márka, de 45.000 Ft Angliából, tehát nincs vám sem áfa. A hardvere fogott meg (2gb ram,16gb tárhely), viszont nem adnak hozzá hálózati töltő fejet (?????) meg ugye a gari nem itthoni
Itt a linkje ebay-en: [link]Alcor ACCESS Q881M 8": nem ismerem a márkát, gps van benne, de mali-400 gpu és "csak" 1GB ram + 8gb háttértár (2+4 felosztásban ha jól olvastam)
Itt a linkje: [link]Ha valakinek van még valami épkézláb ötlete ne habozzon írjon, ossza meg velünk/velem. Olyan max 45 nagyon-nagyon-nagyon max 50.000-t szánok a vételre (rájöttem 30.000-ért nem nagyon van olyan amitől úgymond "kielégülnék" )
Písz!
-
xtend
senior tag
válasz
lacika8006 #57201 üzenetére
A kínai tabletekkel semmi baj sincs. Csak ugye azt fel kell fogni, hogy a kínai tabletből is a drágább a jobb. Úgy drágább, hogy az a tudás itthon 2x annyiba kerül
Pl. ha nekem lenne rá akkora keretem akkor ezt venném 55.000 FT:
http://www.tinydeal.com/onda-v989-97-android-44-a80t-32gb-tablet-pc-w-miracast-p-132523.html
8 mag, 32GB tárhely, 2GB memória, stb, stb....DHL és vámmal együtt már 70.000-be kerülne, ha ezt ki akarod kerülni, akkor marad a sima posta ami 2-3-4 hét alatt ér ide! -
xtend
senior tag
válasz
Milka 78 #57194 üzenetére
Te ismered azt a Prestigo tabot amit ajánlasz? Mert elég jónak tűnik, GPS meg minden, csak 8GB tárhely van benne. Ha ismered, akkor leírnád, hogy hogy van particionálva? Mert nekem ez elég fontos lenne, mert én is tab vásárlásra készülök, csak én úgy szeretném, hogy az egész család tudja használni. Nekem a GPS lenne a jó, asszonynak vennék hozzá egy bill-t és nem az én sz.gépemen farmerama-zna meg filmet nézne rajta, a gyerek meg néha játszana. Csak itt van a bibi...amit szeret játszani az a spiderman meg az ironman amik összesen 2.2 GB-t foglalnak és ha csak 1giga van adva a partícióból az appoknak akkor már szívás....vagy van már erre a tabra okosság mint a WayteQ-re, hogy SD kártyát meg add neki, hogy azt lássa tárhelynek? Thx a választ!
-
xtend
senior tag
Helló!
Már majdnem megvolt a pontos tab, hogy milyet veszek (WayteQ xTAB-8Q) erre sehol sem kapható már
Pedig erre a tabra itt tárhely növelő okosságot is találtam már az appoknak
Az lenne a kérdésem, hogy mit ajánlotok helyette? Ha minden kötél szakad akkor a GPS kihagyható belőle, de a játékok fullon fussanak rajta és legyen OTG funkció, hogy bill.-t lehessen rá kötni.
Annyira fel van már hígulva a piac, hogy sok márkát ki sem tudok már ejteni sem. A keret rá, olyan max 35k! Lehetőleg 4 magos, 1GB RAM-mal és inkább 8GB tárral kérném az "ajánlatokat". Már csak azért is 8GB mert pl a 4GB-osokból sok tab-nál csak 1 GB vagy még annyi sem használható az appoknak, de viszont jó pár játék 1GB-on felüli.
Erről tud valaki valamit, mert egész jónak tűnik, bár ismeretlen márka (számomra) és OTG-t nem látok rajta
[link]Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest