-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
3 perces gyors ismerkedés,volt csak.Kicsit érződik a B-Brand összeszerelés (azért nem esik szét,nem gagyi csak nem Samu/LG),de ennyiért teljesen korrekt és fürge gép.Asphalt 8/GTR2 felfért rá,Youtubon van róla videó,de kb ennyi az infó róla a téren.A videóból úgy látszik egyben hagyták a tárhelyet,és a fent említett két játék mérete is ezt sugallja,de javaslom nézz utána élőben.Az is applikáció függő,hogy át tud e rakni sd-re az alkalmazás bizonyos részét.Nekem az LG-n alapból át van sok rakva,de pl a Real Racing 3 egyáltalán nem engedi pakolgatni magát.
Szerintem nem számíts tárhely cserés megoldásra,hisz nincs olyan hazai/PH-s fejlesztői háttere mint a Wayteq-nek.
Lehet amire te használnád a gépet arra a G Pad 10.1 lenne a megfelelő.Ott egyben van 10gb a rendszer mellett telepítgetésre,de az zsebbenyúlósabb,bár mint látod a fenti versenyző is elbír egy két nagyobb játékot (úgy fest). -
lacika8006
tag
Én is a kevés tárhely miatt akartam kínai csodát venni, mert a 32 giga nem 8 , és van HDMI csatlakozója így a nem smart tv-kel is lehet csatlakoztatni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest