- Kompakt vízhűtés
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Loituma69 #18246 üzenetére
Azért nézz utána, hol lehet ténylegesen szervizelni és a szoftverfrissítési lehetőséget is. Mert ez így nagyon PR duma, hisz páran már próbálták és nem találtak semmit...
Ez nem leszólás, csak szeretnénk tudni, mert érdekel minket hisz ez csak dob a gépen, ha tényleg így van!
(#18248) z0d1AK
egy rugó....egy rugó.... -
Shoo
senior tag
Természetesen sajnálom szegényt, csak már nagyon sokan próbálnak neki segíteni és nagyon nem akarja elfogadni
Ha nagyon nem ért hozzá, kérjen meg valakit, szívesen segítenék neki én is, de jelenleg annyi időm nincs, hogy az én új szerzeményem rendesen kipróbáljam.
És ha valaki segít, inni kell a szavait nem pedig ellenkezni -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #18190 üzenetére
Bakker még a világ legnyugodtabb emberét is fel tudod baszni....Ne legyél már ekkora sötét, egy elektronikán keresztül töltődik az a rohadt akku, ha szét szeded a gépet és nincs felpúposodva az aksi vagy ha megnyomogatod és nem olyan mintha vizes zacsit nyomkodnál akkor nagy valószínűséggel az aksi jó és az oda vezető úton van a gond...
Ha már a kocsi példával jössz, akkor valami hasonlóval gyere: pl ha bedugod a kulcsot és elfordítod nem indul akkor mehetünk motort cserélni mert BIZTOS, hogy az a baj....
Én csak azon csodálkozom, hogy van olyan fórumozó aki még megpróbál neked segíteni, mert bármit mondunk te egyből az ellenkezőjét csinálod, mert te jobban tudod, de akkor meg minek kérdezed?
Egy ROM ujrahúzás olyan problémákat meg tud oldani, amit el se tudsz képzelni, még látszólag hardveres hibákat is... Nézd meg a CC ips+ hivatalos fórumát, egyik srácnak gatya a hang (naná, hogy tutiűberbrutálbiztosan ki kell cserélni a hangszórót) erre mi van? Várta a hivatalos romot hogy ujrahúzza, mert valószínű megjavítja...
De az U30GT-nek is voltak hibái amit szoftverrel javítottak.... -
Shoo
senior tag
válasz
Crytek #18134 üzenetére
Hogy te mindig a nehezebb módszert választod...
Majd megint kapsz egy szép levelecskét és még mindig nem lesz semmi belőle, ahelyett, hogy nélküle küldenéd el és nyomnál egy bocsi, de véletlen kimaradt szöveget...OFF az OFF-ban:
Apropó annyira nincs időm a géppel foglalkozni, hogy hétfő óta csak 1x volt töltve és még bőven van kraft, de még azt se tudom töltés alatt működik-e rendesen...tényleg kellett volna vele pár napot várni, mielőtt szétszedted a töltőt...azért is lett volna jó, mert akkor tudnád, hogy a sufnitöltő rontotta-e el, de így még azt se lehet tudni... -
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
nem, mert asszonyállat igényt tart rá...
összes gameloftos játék alapból kompatibilis....
-
Shoo
senior tag
én meg már a pluszról írok, nagyon gyors eddig.... írjátok miket próbáljak ki...
-
Shoo
senior tag
Nahh holnap délután már, ha minden igaz az ips+-omról fogok írni
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17869 üzenetére
nem fogod megbánni
a kijelző gyengébb, de meg lehet szokni és abszolult nincs vele gond. Anysoft keyboard, egy program, amiben van magyar billkiosztás és a gépelést úgy kezeli. A hardveres billhez is az kell. A hozzá való bőrtokos billhez nem kell semmi, mert nem létezik hozzá magyar kiosztású bill.
A chainfire meg majd a gameloftos játékokhoz kell.
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17867 üzenetére
Jelenleg 97%on van...ugye olyan 7.20 körül dugtam rá... és 0% volt
Hardverileg a kis akkuidő zavaró, de ezzel nem lehet mit kezdeni, ilyen kategóriában a 7" ennyit tud. Néha BT-vel könnyebb lenne kommunikálni, de a kábellel gyorsabb a másolás. Szoftveresen meg a billkiosztásokkal szokott gond lenni, az eredetivel nagyon jól megy a gépelés csak macerásabb az ékezet, az anysoft magyar billel meg nehezebb gépelni. Jahh és jó lenne, ha működne már ez a hülye Chainfire.
-
Shoo
senior tag
válasz
Adamis #17861 üzenetére
Hát a docs to go általában rajta szokott lenni...a tiff-el is elboldogulok szerintem csak még nem kerestem rá.
Nem tudom, hogy itt volt-e kérdés az USB-s töltés, de most leírom. Rátettem a gépre a tabletet és 1 óra alatt 5%-ot tölt....szóval egy kicsit sok idő lesz feltölteni
-
Shoo
senior tag
válasz
Vegitaa #17858 üzenetére
Azokat simán kezeli, 1-2 ritkábban, de mégis használt fájlt alapból nem kezel, ilyen pl a .tiff.
Talán, hogy megkedveld az egészet, annyit még mondhatok, hogy a legtöbb android gép kezeli az egeret, bill-t, külső hdd-t, pendrive-ot, 1-1 mobilsticket. Ehhez nincs másra szüksége csak egy un. OTG kábelre, ami általában alap tartozék, szóval egy kicsi ráfordítással a mobilis gépből lehet csinálni egy apróbb munkaállomás, ha épp arra van szükség. Azt meg mindenkinek saját magának kell eldöntenie, hogy az ilyen módon felvértezett géppel még meg tudja csinálni az aktuális munkáját vagy inkább egy netbook, notebook az amire szüksége van.
-
Shoo
senior tag
válasz
VMatteo #17832 üzenetére
Az szomorú mert vagy 20 hsz-t sírtam tele, hogy nem mennek...
A megoldás a Chainfire 3D lenne, de sajnos nekem még nem működik. Ha tudsz várni akkor várj hétfő estig, hétfőn bemegyek megvenni az ips+-t és akkor megkérem az egyik szofverfejlesztőt, hogy segítsen. Valami módon leírom (lehet külön cikk vagy blog vagy csak fórumra), mert több embert is érdekel a megoldás...
Meg persze természetesen készítem is majd a cikket a logoutra az ips+-ról.
-
Shoo
senior tag
válasz
Mandarinn #17740 üzenetére
Írd meg a CC fórumába és lehet az lesz a válaszuk, hogy:
Kedves Mandarinn!
Várj türelmesen még 1-2 hónapot és meglesz.
(#17737) VMatteo
Miért akarnál bármit is törölni a gépről? Nem win, hogy le lehessen pusztítani, kicsi a tárhely, ezért szerintem automatikus, hogy nem nagyon van felesleges cucc rajta...
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17714 üzenetére
Csak fekete van és van android emulátor, azzal tudsz gépen androidozni....
-
Shoo
senior tag
Biztos, hogy lesz, de nem tudni mikor...lehet szeptember közepén már lesz valami
(#17677) Maybourne
Én meg a 90kból vennék egy ips+-t és egy 32gigás kártyát...(#17681) Dzsur
A MyAudio-t cseréld le inkább a ConCorde 9.7ips-re és úgy vacilálj, vagy tegyél hozzá 20at és 80ért kapsz talán holnap egy ips+-t wesq fülessel....(#17679) Crytek
Már az elején mondta mindenki, hogy mindenképp videót kell küldeni..abból sok mindent lehet látni, mert nem írt hanem vizuális...van úgy, hogy távolból is tudnak segíteni -
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17630 üzenetére
3000-es, nem néztem még, hogy mennyi idő, de szerintem több mint 2 óra...
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17622 üzenetére
nahh azt nem tudom, de legalább 5x annyi idő mint a töltőjével szerintem.
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Igen, tölt USB-ről
logout.hu-n nekem is van cikkem róla, ha esetleg nem vagy benne biztos, hogy ezt akarod akkor azt is olvasd el.A 4.1-es frissítés be van igérve és szerintem hamarosan meg is lesz rá...
Ja és ha kellene mobilnet akkor jópár sticket fogad, többek között a telenoros mf110-et is. Én azzal szoktam netezni rajta, ha nincs wifi...
-
Shoo
senior tag
osztom...ki kellett volna bírni egy kis ideig, nem egyből berhelni. lehet össze lehetett volna rakni egy teljesen új töltőt és nem kellett volna vagdosni...vagy épp nem egy normális stabilizált táp..esetleg előfordulhat, hogy előbb a gépbe dugta majd a konnektorra, kapott egy feszcsúcsot és nem korrigált....
-
Shoo
senior tag
válasz
stefi81 #17375 üzenetére
Áhh ezt a gépet el kell felejteni...ultrakicsi az aksija, bekapcsolod és már le is merült...a hardver számok alapján nem olyan rossz, de a quadrant eredményéből látszik, hogy nem az igazi, a 7015ön rendesen elveri benne. Inkább Pandawill.com-on nézegess, ott legalább biztos, hogy megkapod és van is rá garancia...
-
Shoo
senior tag
válasz
irakoczi22 #17355 üzenetére
Nehezebb benne egyes dolgokat megtenni, nincs rá felhasználók által készített rom, ha külső hardvert akarsz hozzácsatolni drága kiegészítők kellenek hozzá. Nincs flash, Bluetooth csak saját eszközzel vagy szoftverrel működik. KB. ennyit tesz, hogy zárt. Ha kell bill. egér és egyéb mókolás akkor android, ha csak meg akarod venni és használni (out of the box) akkor ios, mert az android 1x-2x fagyni fog:-)
Cry:
ne sírj, nekem is napokba telt, hogy kitegyék.... -
Shoo
senior tag
válasz
irakoczi22 #17353 üzenetére
Az office a legkényesebb pontja az egésznek, ha nem csak holmi olvasgatásra kell, akkor gondolom jó lenne egeret és billentyűzetet is csatlakoztatni hozzá, ilyen szempontból az android rendszer jobb, mert egyszerűbb csatlakoztatni a cuccokat, nem kell drága átalakító hozzá, bár amilyen tabokat kinéztél nem tűnik úgy, hogy a pénzzel gond lenne.
Ilyen feladatokra elég gyengébb gép is, ott vannak a ConCorde-ok, Wayteq-ek is, pl. a CC hamarosan kiad egy elég erős gépet is (9.7ips+). A márkák közül inkább az ASUS-t ajánlanám és az Apple-t. Ha nem kell plusz cucc a géphez és nem számít az ár, akkor természetesen az ipad verhetetlen.
-
Shoo
senior tag
válasz
SAMYka #17349 üzenetére
Legegyszerűbben a szolgáltatóknál találsz ilyen gépet, de nem törnél le semmit a külső modemmel, mert egy usb kábellel kell a géphez csatlakoztatni a modemet, tény, hogy nem a legszebb
Beépített modemmel viszont nem lesz olcsó gép, bár attól függ mi az olcsó, meg jó lenne tudni, hogy mire kell....
-
Shoo
senior tag
Találtam egy érdekes videot a neten: video
-
Shoo
senior tag
válasz
joe465 #17150 üzenetére
Szerintem inkább tegra 3, azok jóval erősebbek.
(#17146) VMatteo
Jól döntöttél, de rendelés előtt elolvashattad volna a cikkem a logouton és akkor már tudtad volna
Rootolva van, fel kell tenned a superuser progit, a programban frissíteni az SU bináris-t és utána már mehetnek is fel a root-ot igénylő programok.
(#17155) Crytek
Keress rá google-ben, hogy chainfire 3d. Érdemes egy olyan leírást nézni, ami kifejezetten az U30GT-vel írja le, mert nem sok írás van róla részletesen. Ráadásul az általános leírása pl nem működik a 7015ön, pedig megvettem az eredetit marketről. Azt terveztem, hogy amikor megyek az ips+-ért akkor megkérem a fejlesztőt, hogy segítsen beüzemelni és akkor utána már talán jobban tudok másoknak is segíteni.
-
Shoo
senior tag
Úgy látom mindegyik U30GT-nak van valami baja
-
Shoo
senior tag
válasz
nightmare13 #17054 üzenetére
Akkor úgy...
-
Shoo
senior tag
válasz
z0d1AK #16964 üzenetére
Ez egy jó ötlet. Gyorsan meg is néztem merre laksz (megjegyzem épp ott születtem)..és lehet nehézségeink lesznek...Hétközben vagy amikor dolgozom jelenleg Bicske, júli 30tól meg Győr (csak, hogy közel legyek), ha pedig otthon vagyok akkor budán a Komjádi mögött. Ráadásul a fényképezőmmel félek képet készíteni, mert nagyon rossz képet csinál (pedig egy Fuji S4000); majd megkérem az építésvezetőt, hogy az új D1-ével csináljon pár képet
-
Shoo
senior tag
-
Shoo
senior tag
válasz
osztraksajt #16945 üzenetére
Ez igaz. És ez a hsz tökéletesen leírja miért jobb az ios vagy épp az osx.
Hooper ne ips-t írj mert megtévesztő... ips+ lesz a becsületes neve és az ips+, azért hardverben elég erősen vetekszik az ipad2vel talán még jobb is egy picivel.
-
Shoo
senior tag
válasz
bostone #16939 üzenetére
Egy módon lehet; a net címét azonosítja, hogy melyik országból netezel. Ha kimész oda, ahol le lehet tölteni, akkor engedni fogja. Egy baj van vele, ha Mo-n bármilyen módon csatlakozol a nethez, utána használhatatlan lesz a program.
Nekem majdnem, hogy életbevágóan fontos a google earth és sajnos nem lehet feltenni. KML importálót meg androidra nem találtam, ami a koordinátákat beteszi a mapsbe.
-
Shoo
senior tag
Ez egy univerzális panel. Ha a gép rk3066-al van szerelve, akkor mérettől függetlenül ez a panel kerül bele
scanman
Hát igen, kicsit más helyzetben vagyok az ips+-al kapcsolatban. Meg tudom venni számlára, így abból a 80ból kb. 65lesz nekem, így vehetjük, hogy 15el lesz drágább, amiért kapok magyar garanciát, biztosítékot, hogy lesz rá support, új frissítés.... Ráadásul a CC facebook lapjára reggel felkerült egy kérdés:
Szerinted mennyiért lesz megvásárolható a ConCorde tab 9.7 IPS Plus készülék?
94.990 Ft
89.990 Ft ajándék Kiszel Tünde kacsintós pénztárcával
79.990 Ft ajándék billentyűzetes tokkalNos, ha már a CC is az utolsóra szavazott akkor elég egyértelmű a dolog. Bár hozzáteszem, jobban örülnék egy normál toknak, amikor kell a billentyűzet akkor inkább egy teljes legyen és magyar.
-
Shoo
senior tag
válasz
scanman #16889 üzenetére
Crytek a napokban megkapja talán Mo 1. darabját és majd beszámol róla, mármint a Cube-ról... Igazából mind lutri...én az egyik windowot rendeltem meg, mert úgy volt hogy van raktáron, aztán mégse volt, így visszamondtam...a cube-ot visszamondtam, mert bizonytalan volt a postázás, plusz hallottam/ olvastam 1-2 aggasztó hírt. Most meg várakozom...
-
Shoo
senior tag
válasz
scanman #16886 üzenetére
Erős SoC, nemrég jött be és egyre többen használják, az ára a szokásos, szerintem a támogatottság az egyenlő a nullával, még hivatalos oldalt se találtam. Helyette ott van a Cube U30GT, ami támogatottam, vagy más oldalakon a window n90/n101, amihez láttam még gyári frissítést.
-
Shoo
senior tag
válasz
Hooper #16880 üzenetére
Ha Concorde, akkor legyen ips+....Sajnos GPS-t csak külső modullal tud, de BT van. Nagyon erős a hardver, Sanzaa kolléga még a sima ips-ről készített videót, a gördülékenységgel kapcsolatban érdemes azt megnézni. És hát elméletileg a 4.1el sokat fog javulni a rendszer stabilitása.
Tény, hogy az ios atomstabil, csak azt kell mérlegelni, hogy akarsz-e külső eszközöket csatlakoztatni hozzá vagy megelégszel a belső memóriával és csak simán a készülék nyújtotta használhatósággal. Ha nem is annyira köztudott a CC kiemelten foglalkozik a külső eszközök csatlakoztathatósággal.
-
Shoo
senior tag
válasz
tvamos #16842 üzenetére
Láthattad, hogy kb. sz@rnak mi van a dobozra írva, ha utóellenörzés van, még az is lehet, hogy ha tavaly vetted és annyira alacsony volt a dollár, hogy akkor nem kellett érte fizetni, most meg kellene akkor szerintem kifizettetik
Én azon csodálkozom, hogy annyit beszélünk az egész dologról, hogy csoda, hogy a pandás csomagokat nem vámolják meg azonnal. Ha fejpénzt kapnak a fogásokért, akkor meg nem értem miért nem nézik a fórumokat...Tényleg...miért is tVAMos a nicked? -
Shoo
senior tag
válasz
Spike009 #16776 üzenetére
Az ár az nem jósolt, a központban 79.990-ért lehet majd megvenni, boltokban meg attól függ mennyire lehúzósok, vagy épp van-e rá akció.
A hivatalos fórumán ma reggel írt egy ipse tulaj, aki tegnap nyomkodta a pluszt és a böngészésben, menüben és egyéb ilyen dolgokban nem talált túlzott különbséget a két modell között, de szerintem nem is itt mutatkozna meg a különbség.
Vannak még Wayteq-ek is ebben a kategóriában: 100s, 100is. Sokat nem tudok róluk mondani, mivel csak a CC márkát ismerem személyesen, róluk tudom, hogy milyenek. De biztos lesz olyan hozzászóló is, aki őket ismeri és őket ajánlja.A vége kb. az lesz, hogy ha tudsz menj el egy helyre vagy többre és a kiszemelteket nyomkodd meg
-
Shoo
senior tag
válasz
derrik #16771 üzenetére
Asszem csak wcdma-s modemeket lehet Mo-n használni, annyit hozzáfűznék még, hogy a ZTE-s modemeknél van az a 637U...T-mobile-nál sima 637-es volt régebben, nekem is olyan van és azzal nem megy a net, sajnos a 637 teljesen más, mint a 637U, ha esetleg abban gondolkodsz akkor inkább 3x is nézd meg
(#16772) Spike009
Tudtommal több az üzemideje, de Sanzaa kolléga majd kisegít benne, ha annyi a keret akkor szerintem az is jó választás, de én az ips+-t ajánlanám...
-
Shoo
senior tag
válasz
scanman #16763 üzenetére
Ha jól tudom (1 hónapja még én is ezt akartam venni) két verziója van. Ebből adódik a különbség. Az RK3066-os SoC-ú gép biztosan 4 magos Mali-400-al van szerelve. Igazából abszolult nem ajánlanám, ahol "biztonságban" (azért van "-jel, mert én is megrendeltem úgy, hogy készleten volt, de mégse) fogalmazzunk úgy, hogy ahonnan, ha van megkapod ott 270 dollár az ára. Ha 10,1"-os kell akkor ott az U30GT 50 dolcsival olcsóbban, ha pedig a 9,7" is elég, akkor meg szerintem bőven megéri 80ért a ConCorde 9.7ips+, ezért a "felárért" jó supportot kapsz, magyarországi garanciát, fórumon az egyéni problémákkal is kiemelten foglalkoznak.
(#16766) nightmare13
Ez egy nagyon érdekes dolog, ha végignézel a világ nagy találmányain talán csak 1-2 kivétel van, ahol magyar ember nem vett szervesen részt a feltalálásában... A kínaiak is és a japánok is képesek lennének hasonlóra, amint lehet látni, de nem tudom miért (talán az az egy-két infantilis dolog miatt pl.használt bugyiautomata) egy gagyibb szinttel is megelégszenek, kb. kapnak egy tabletet, ami széthullik a kezükben, de annak is örülnek, mintha a világ legnagyobb kincsét kapnák. Örülni kell, de azért, ha már olyan modernek és jól felszereltek, akkor legyen bennük egy kis igényesség..
-
Shoo
senior tag
Ugye majdnem ugyan az a hardver, csak más kijelzővel. Olyan mintha a wide és sima monitor között akarnál választani, képminőségben csak akkor vehető észre, ha egy gagyi kijelző van beletéve az egyikbe a másikba meg egy minőségi. Asszem ipad1 is 9,7-es
Én tényleg csak a filmnézést tudom felhozni, amiben jobb a 10,1". A CC 10,1 egyből az ips+ után volt a kezemben és kb. eldobtam és keresztet formáltam az ujjaimmal
Pár az picit fura volt alapból. Tényleg ki kell próbálni mindkettőt. CC-hez ugye be lehet menni és kezedbe adják a gépet.
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #16744 üzenetére
Csakis az új ips+, minden paraméternek megfelel...
Mára éreztem, hogy megjön, de sajna nem. Bár azt írták, hogy dolgoznak ezerrel, az jelentheti azt is, hogy most romolják
Én már az örületbe kergettem őket ma...nézd meg a fórumot
(#16748) Spike009
Teszt még nincs róla, csak leírás, de elég részletes..szal ips+-t ajánlom, ha megjön
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magisk
- Ingatlanos topic!
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest