Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
scanman #16763 üzenetére
Ha jól tudom (1 hónapja még én is ezt akartam venni) két verziója van. Ebből adódik a különbség. Az RK3066-os SoC-ú gép biztosan 4 magos Mali-400-al van szerelve. Igazából abszolult nem ajánlanám, ahol "biztonságban" (azért van "-jel, mert én is megrendeltem úgy, hogy készleten volt, de mégse) fogalmazzunk úgy, hogy ahonnan, ha van megkapod ott 270 dollár az ára. Ha 10,1"-os kell akkor ott az U30GT 50 dolcsival olcsóbban, ha pedig a 9,7" is elég, akkor meg szerintem bőven megéri 80ért a ConCorde 9.7ips+, ezért a "felárért" jó supportot kapsz, magyarországi garanciát, fórumon az egyéni problémákkal is kiemelten foglalkoznak.
(#16766) nightmare13
Ez egy nagyon érdekes dolog, ha végignézel a világ nagy találmányain talán csak 1-2 kivétel van, ahol magyar ember nem vett szervesen részt a feltalálásában... A kínaiak is és a japánok is képesek lennének hasonlóra, amint lehet látni, de nem tudom miért (talán az az egy-két infantilis dolog miatt pl.használt bugyiautomata) egy gagyibb szinttel is megelégszenek, kb. kapnak egy tabletet, ami széthullik a kezükben, de annak is örülnek, mintha a világ legnagyobb kincsét kapnák. Örülni kell, de azért, ha már olyan modernek és jól felszereltek, akkor legyen bennük egy kis igényesség..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - 3 év GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest